Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Maxwell nepodporuje rychlý CSAA anti-aliasing

Lzi, lzi a zase lzi u NVIDIE proc se absolutne nedivim? firma ktera lhala a lze svym zakaznikum tradicne uz leta, k prikladu nekvalitny anizotropny filtr u Geforce generace 5, iba zakladni prvky Shader Model verze 3.0 u generace Geforce 6, umele preznacovani 8800 GT na 9800 GT, ze neni potreba DirectX 10.1 kdyz to ATI mela a NVIDIE ne, ted jenom ciste softwarova podpora rozsireni DirectX 11.1 a 11.2 a dalsi veci, se jeste divim ze ji zakaznici veri. Ten Maxwell tez nechapu nac to narychle cpat na trh a jeste nedodelany + k tomu misit to ve znaceni jako Geforce GTX 750 coz primo koliduje s generaci Kepler alias Geforce GTX 7xx? tak to meli nazvat Geforce 840 Titan ale tyhlle blci uz skutecne nevedi jak z kola ven! tez mobilny segment G800m tridy kde si jeste ted v roce 2014 koupime zmetky z Fermi(!) a neco z Kepleru a kdyz NVIDIA da tak mozna Maxwell. Doted nechapu smysl nejake zmetkove karty GTX 750 Ti, jak se to muze chvalit do nebe na webech kdyz je to cisty orezany smejd.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ja myslim, ze ted uz to pujde rychle. CEO nVidie si precte tvuj prispevek a rovnou tu pakaz rozpusti. :-)))

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

"I verified with our software team and indeed CSAA has been removed from Maxwell GPUs. Any mixed GPU systems that have both a Maxwell and an older NVIDIA GPU (i.e. Kepler) will also not display CSAA modes. "
Přeloženo - zase tam hledáte více, než skutečně řekli. V dané chvíli je to tom že SOFTWARE (tedy ovladače) CSAA u maxwellů nepodporuje. O hardwaru nepadlo ani slovo. Samozřejmě může to být i absencí podpory v HW, ale o tom skutečně daný příspěvek na fóru nebyl.
Naopak takto mi to dává smysl - prostě hodili přes palubu/odložili méně důležitou funkci.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.