Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Monstrproces kolem filmu Expendables je u konce, připravte si bránici

Expendables, to jsem jeste nevidel, jdu to stahnout :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

me se to docela v kine libilo, zavzpominal sem si na osumdesatky :))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tvrdit o tomhle filmu, že je podprůměrný, dokáže jen nekorektní blbec. Že se kolem něho točí banda právníků, o kvalitě filmu samotného nic nevypovídá.

Nejsem žádný milovník Expendables, ale pro příště si podobně zaujaté poznámky, které navíc se sdělením článku nesouvisí, nechte stranou. Nedik.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

suhlas. film som videl. aj som sa zasmial. na chvilku sa vratili 80's .... dal sa citlivejsie zostrihat a skratit. dej nic moc, ale zasa to obsadenie :d

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

taky souhlasim, za podivani urcite stoji...
kdo chce, tak pred navstevou kina apod., nejdrive navstivi napr. http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-postradatelni/ a ma jasno...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

:)

ne, ne, film byl hrube podprumerny a poznamku jsem vubec nebral jako zaujatou. Popisovala realitu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Tvrdit o tomhle filmu, že je podprůměrný, dokáže jen nekorektní blbec".

Ano suhlasim, tvrdit o nom ze je podpriemerny je neskutocne nekorektne pretoze film je tak mozno kanalovy, nie to podpriemerny.
C-c-c-c takto hnusne zlepsovat hodnotenie filmu, jak si to mozu dovolit!
...
Napisal to pekne, neby tam grupy "hviezd" tak po tom nikto ani nestekne.

Pride mi smiesne ak niekto dokaze obhajovat "kvalitu" nakeho akcneho popkornoveho becka...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Film je opravdu podprumerny.
IMDb Critic Reviews 45/100:
http://www.imdb.com/title/tt1320253/criticreviews

Rotten Tomatoes: 40%
http://www.rottentomatoes.com/m/the_expendables/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Lidé jezte hovna! Miliony much se přece nemohou mýlit...
To že (s prominutím) tupá masa něco hodnotí vysoko, ještě neznamená, že je to hodnotné.
Když náhodou (jakože málokdy) shlédnu nějakou "klubovku", tak je to zpravidla film, který by u masy propadl. Přitom ideová náplň takového filmu je zpravidla nesrovnatelně vyšší, než běžného 90% hodnoceného popíku.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"To že (s prominutím) tupá masa něco hodnotí vysoko, ještě neznamená, že je to hodnotné."

A kdo tady hodnoti, zdali je film hodnotny?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I akcni film muze byt dobry nebo spatny a Expendables je v ramci zanru imho rozhodne nadprumer. Tyhle odusevnely kecy o ideovych filmech fakt miluju, kdyz te to bavi tak se na to koukej, ale laskave nam to necpi.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Obvzlášť k smíchu jsou tyhle kecy jak film nebyl ideový u akčního filmu :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Několikrát jsem se snažil hledat filmy na základě hodnocení v ČSFD. Na tom jsem se vytrestal. Podařilo se mi shlédnout několik filmů s hodně vysokým hodnocením, i když to byly pěkné

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Na konci předchozího příspěvku mělo být <censored />.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na konci předchozího příspěvku jsem se snažil napsat element censored, redakční systém mi to vyhodil i s použitím html entit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To znamena jen to, ze mas jinej vkus nez vetsina, ne ze ty filmy byly spatny. Sam sem se tam nechal mnohokrat inspirovat na jakej film se podivat a vetsinou se mi vysoko hodnoceny filmy libily. Vyjimek se samozrejme taky dost naslo, ale pro hrubou orientaci, kdyz o filmu nevim vubec nic, je to vyborna databaze.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ano, já vím, i IMDb hodnocení uživatelů je 6.6 (čili nějakých 66%). Bohužel hodnocení uživatelů je téměř vždy vyšší (a naopak u řekněme "uznávaných" filmů nižší) než hodnocení recenzentů / kritiků. V podstatě je to logické, ja taky nehodnotím Svítání nebo Hannah Montana, protože to není můj žánr a tak jsem ty filmy ani neviděl. Recenzent je většinou vidět "musí" a tak je jeho hodnocení do jisté míry objektivnější (vezmeme-li pak nějaký průměr více recenzí, jako je tomu právě u critic reviews IMDb nebo u RT, tak nám vyjde něco, podle čeho lze lépe "měřit" kvalitu).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen nekorektní blb to může napsat takovýmto způsobem (myslím tím reakci na článek).
Článek odráží osobní názor autora. Je to jedna z věcí, které si odborný server může dovolit. Není to periodikum, které by nutně muselo být politicky korektní. A je to věc, kvůli které mám (a zřejmě nejen já sám) tento server v oblibě.
Jinak mě osobně se Expendables líbili moc, je to taková tak akční klasika. Film mi dal přesně to, co jsem od něj čekal. Včetně "vtipných hlášek", "krutopřísně hustodrsných akcí", "spektakulárních efektů" a jiných blbůstek, které v takovém kvalitním akčním snímku á la 80. musí prostě být :-)
Autor článku má plné právo ohodnotit film dle vlastního úsudku. Kulturní hodnota filmu je vskutku nulová (IMHO).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pouzit frazi nekorektni blbec muze snad jen nekdo bez selskyho rozumu.

Blbost je byt korektni ve chvili, kdy je neco k cemu se vyjadrujete opravdu hodno spatneho hodnoceni. Korektnost je neuprimnost, je to obezlicka pro zachovani vlastniho bezpeci. Korektnost je podle me v teto souvislosti hloupost.

Film JE podprumerny, je to v podstate B, do kin se dostal jen kvuli tomu, ze v nem hraji skoro vyhasle nebo uz uplne vyhasle byvale hvezdy a mel par lidempripomenout zaslou slavu akcnaku z 80. let. O kvalite filmu muzeme polemizovat, jste kritik?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Film je totalni hovadina, v ktere kdyby se objevili nejaci podradni herci tak to bude asi v poradku, ale toto obsazeni to jeste podtrhuje.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

my starší ročníky jsme si alespoň zavzpomínaly, tak se zas tak nedohadujte a profesionální kritiky z imdb apod. vynechte, protože po bitvě je každý generálem. Kdo jsou pořádní herci? Pořádný herec hraje spíše v divadle než ve filmu ;)
Osobně i v tom nejotřesnějším filmu hledám pozitiva :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Těch 84 obviněných by měli pozvat na buzerplac, srovnat do pozoru, a režisér, popř. i další "postradatelní", by je po vojensku seřvali na tři doby. Zdokumentovat, dát na youtube a konec. Sly by měl reklamu na druhý díl a dotyční oči navrch hlavy ze setkání s idolem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"to vše kvůli jednomu podprůměrnému filmu, který nebýt zaštítěn pár vyhasínajícími botoxovými hvězdami akčních filmů, by putoval rovnou na video, jako tomu bývá třeba s filmy Stevena Seagala"

Existuje nejaky lek na vase komplexy? :P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To že tento film je podpriemerný je len názor autora článku a v žiadnom prípade sa nemusí zhodovať s názorom ostatných. Našťastie ešte stále všetci nemáme rovnaký vkus aj keď mnohý sa snažia o opak.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.