Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nástupce Xbox One přijde v roce 2017, podporuje 4k video

všechno, to jsou jenom spekulace a nic se zatím neví.

A to čarování s čísly je komické, jeden zdroj uvadí 6 TFLOPS, jiný 8 a další spekulují s nereálnými 10 TFLOPS.

snad první věrohodné informace se dozvíme nejdříve až na E3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono hlavne jednotka TFLOPS uz defacto nic nevyjadruje od doby prvnich CISCovych 386tek, stejne jako MHz, pocty jader a podobne zcela virtualni a absolutne nicnerikajici jednotky .....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty zase perlis :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono Mrkvosoftu moc moznosti nezbyva. XBOX one se oproti 360ce moc nechytil. Takze co muzou..jedine prijit s necim novym a snazit se presvedcit lidi znova, ze to nove je to prave ;)

Podle mne ale musi prijit i s necim co opravdu zaujme. Vymena HW za silnejsi (byt podstatne) podle mne stacit nebude. Mozna VR, ale to zaze ne kazdy bude chtit. Video a zobrazovadla 4K jsou docela v plenkach a budou i pristi rok, krome toho spousta lidi na zapade ma ruzne TV krabicky od Applu nebo kabelovek.

Co by bylo zajimave, kdyz by udelali jednu platformu pro hry. Treba to jejich "Dx12 UWP", kde by hra zakoupena pro xbox mohla bezet na pc a naopak. Ale to by si nejspise zkanibalizovali prodeje a desktopovy trh, tak fakt nevim :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Teda konzole , co bude podporovat externí PC grafiku ? .... Pomalu se začíná konzolový trh bortit vlastní vahou .... Vždy jsem si myslel , že jednou z výhod vývoje pro konzole byl jednotný HW tj optimalizace účinná pro všechny .
Ale což konzole byly levnou variantou PC konceptu , takže teď jen doufat , že zákazníci rázně nezavrhnou dvouletý povinný upgrade :/

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak ono je taky naprosta blbost ten PS neo ...... hadam, ze si to sony po tomhle vyjadreni velmi rychle rozmysli. Mozna cekali, ze nova vlna konzoli prijde nejdriv za 3 roky, ale kdyz oni letos vydaji jen nejaky mezikus a MS pristi rok plnou konzoli, tak by jim asi zakaznici nesezrali, kdyby po roce s drahym mezikusem museli kupovat novou nebo byt o nekolik let pozadu .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmmmm.

The Xbox One is believed to operate a peak target of 1.32 teraflops, compared to the 1.84 teraflop performance numbers attributed to the PS4. Meanwhile, per documents secured by Giant Bomb's Austin Walker — and corroborated by our sources — the PlayStation 4 "Neo," at approximately 2.25 times more powerful than the PS4, is likely to have a peak performance number of 4.14 teraflops. The current performance target for Microsoft's Scorpio is approximately 6 teraflops.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.