Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nejlevnější cz domény u banan.cz - 150 Kč

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
BANAN.CZ WEBHOSTING - novinky pro nové i stávající klienty

Rozhodli jsme se našim klientům nabídnout ještě v tomto roce spoustu nových služeb a zajímavých slev. Ve stručnosti bychom se tedy rádi zmínili o novinkách, které jsme u BANAN.CZ pro Vás připravili.

Nové ceny a služby zdarma:

Jednou z nejzajímavějších novinek je bezkonkurenční cena za registraci .CZ domény a to 150 Kč (bez DPH). Registrace .CZ domény se tak stává cenově dostupnou pro širokou veřejnost i pro neziskové instituce.

Další novinkou je razantní zvýšení prostoru pro web, databázi a poštu a to na úctyhodných 8 000 MB. Tato změna není nijak zpoplatněna a celková kapacita 8GB je tak dostupná pro všechny nové, tak pro stávající klienty BANAN.CZ WEBHOSTING.

Navýšení prostoru není jediným dárkem, který jsme se rozhodli našim klientům poskytnout. Od září je zdarma k dispozici FotoAlbum, tj. možnost jednoduché správy galerie. Vytvořit fotogalerii je možné přes administraci. Náhled na fotogalerii http://foto.krab.cz.

Neméně zajímavou službou zdarma je zřízení aliasu. Neomezený počet aliasů k hostované doméně není nijak zpoplatněn a je možné si je vytvořit přímo v administraci http://admin.banan.cz.

Kvalitní hardware, připojení a dostupnost:

Pravidelně, jednou až dvakrát měsíčně, přidáváme do naší serverové farmy nový hardware. Nutí nás k tomu zvyšující se zájem o webhosting u BANAN.CZ . Naše servery jsou umísťovány na páteřích NIX (Praha) a SIX (Bratislava). Je tak zajištěno nejlepší možné připojení, přenosová rychlost a stabilita. Jak je již u BANAN.CZ zvykem - traffic neomezujeme.

Jako jeden z mála webhostingů garantujeme dostupnost klientských www stránek 24 hodin denně / 7 dní v týdnu. Přestože se snažíme udržovat servery v chodu nonstop a zajišťovat tak 100% dostupnost, tak v rámci pravidelné údržby, prováděné v nočních hodinách, není možné uvádět fiktivně 100% dostupnost, proto transparentně garantujeme dostupnost 99,8%.

Nonstop technická podpora:

Naše technická podpora nikdy nespí a je vždy k dispozici v kanceláři BANAN.CZ. V rámci garance dostupnosti jsme zavedli technickou podporu nonstop. Na telefonu , e-mailu a ICQ jsou tak našim klientům k dispozici kvalifikovaní technici, kteří nejen okamžitě řeší požadavky klientů, ale pomocí programových nástrojů drží dohled nad bezproblémovým během všech serverů.

Nové služby, rozvoj stávajících služeb:

Pro náročné klienty, kterým nestačí MySQL a PostgreSQL, jsme uvedli do provozu alternativní databáze Firebird a Sqllite.

Zároveň jsme zprovoznili nové verze Eshop hostingu (Internetový obchod v rámci webhostingu), včetně zpracování kvalitní dokumentace. Více informací a demo: http://www.banan.cz/cz/41*eshop-hosting

Provizní systém:

Zaregistrujte se jako dealer a získáte 200 Kč za každého nově registrovaného klienta. Systém je jednoduchý a přehledný. Stav Vašeho účtu máte kdykoliv k dispozici online. Více informací: http://www.banan.cz/cz/76*provizni-system

Připravujeme:

Připravujeme spoustu nových služeb a akcí. Všechny nové služby a novinky budou vždy k dispozici všem klientům, sledujte proto novinky http://www.banan.cz.

Informace poskytl Michal Kaděra, jednatel společnosti banan s.r.o.

Diskuse ke článku Nejlevnější cz domény u banan.cz - 150 Kč

Pondělí, 5 Listopad 2007 - 02:07 | Anonym | jasne, a maji 5000 klientu na serverch za 500kc...
Pátek, 2 Listopad 2007 - 22:54 | cc dd | Banán, fakt můžu doporučit. Jeho majitel radovan....

Zobrazit diskusi