Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Netflix o polovinu zdražil 4k vysílání

Hlavne na netflixu prakticky nic neni .....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Zalezi na kterem, na tom v UK urcite mene nez na tom v US, i kdyz si netflix predplacim uz 3 nebo 4 roky, koukam posledni dobou jen vyjmecne... Chtelo by to aspon nejake 3d tituly at poradne vyuziji moje 100 palcove kino.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Je smutne ze zaplatit si legalni sluzbu je u nas vice nelegalni nez stahovani.

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Proč smutné? Tragikomické, možná, ale smutné?

Naopak se třeba ovce probudí a když to uvidí, uvědomí si, že svoje svobody vyměnily za sliby a ve skutečnosti je to jako v Equilibriu nebo 1984: režim na vás má všechno, ať děláte cokoli, porušujete nějaké zákony a je jen na jejich libovůli, jestli je budou vymáhat, nebo ne Ale mají legální možnost zničit kohokoli.

Jenže to nesmí přehnat, protože pokud za vše, co uděláte, budou hrozit drakonické tresty, velmi rychle se to celé zkácí: poklesne cena života (neboť nebude co ztratit) a objeví se ozbrojený odpor. Zatím jsme od toho daleko…ale pokud se něco (radikálně a nejspíš také násilně) nezmění, dojdeme tam.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?
+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Odstupnovani trestu je velmi dulezite. Pokud trest za zastreleni policajta je stejny jako za vlastnictvi neregistrovane pusky, co udelate, kdyz tu pusku mate a zaklepe policajt s povolenim k prohlidce?

Lide, co nemaji co ztratit, jsou nebezpecni.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ludia co nemaju co stratit su hlavne naozaj slobodni.Dneska je vacsina ludi uviazana v novodobom otroctve hypotek...A zadlzeni ludia svojim sefom neodporuju lebo sa boja o fleky ....

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

hypo , tím spíše přehnaně velký dluh často co vidím kolem sebe i na rozmary (přehnané bydlení, nové auto, letecká dovolená v Emirátech a přitom jde o zaměstnance, skoro socku!...) , není novodobé otroctví ale často blbost či neskromnost a naivita mnohých dlužníků, že budu vydělávat v budoucnu stejně néli jen více a více... Nidko jiný za to zadluženému nemůže než on sám!!! Mnozí to (svoji blbost) svádí na režim, ty na jakési otroctví...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

'At delate cokoliv porusujete nejake zakony' A ty zijes kde prosimte? V nejakem filmu? Mi tak pripada, ze si cim dal vice lidi vubec neuvedomuje, ze se v zapadni civilizaci mame nejlip co jsme se kdy meli. Vetsina normalnich, inteligentnich lidi ma sve potreby s prehledem pokryte (strecha nad hlavou, teplo, jidlo atd.) Clovek si muze uzivat nejruznejsich vymozenosti, konicku a nemusi se bat ze ho jen tak nekdo pro nic za nic zabije / zavrazdi.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Legalni sluzbu, ktera ale NENI urcena pro tebe.

Ja bych tu zase chtel mit Walmart, jenze smula - jen Mexiko a USA.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Mě spíš štve ta rovnice $1 = 1€, to je zlo, se kterým je třeba zatočit.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Uz se toci ..... dolar zdrazuje, za chvili bude stat jak euro:o)
Jeste posili dolar o korunu a je stejne drahy jak euro .... beru samozrejme v potaz DPH, kdy v USA se ta dolarova cena uvadi bez DPH, ale v Evrope v eurech je to s DPH, takze to uz vychazi prakticky nastejno .... kdyz dolar stal 17 (nebo dokonce 14) korun a euro atakovalo 30tikorunovou hranici, tak to bylo fakt spatenka ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A kdy stál dolar 17Kč a euro zároveň 30Kč? Nikdy...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

1 USD bez DPH = 1 Euro s DPH.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.