Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nintendo opravuje vypadávající ovladač kostičkou pěny

bomba (: jeden problem opravili, dvacet dalsich pribylo:

https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc

(((:

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

to nepribylo to uz je tam od zacatku :-D cela konzole mi prijde jako prace nvidie a ne nintenda

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

pribejvaj, musis kouknout pod video do diskuse, uploader tam prubezne doplnuje linky na dalsi ((: tak fenomenalni sracka jeste ve svete konzoli nebyla..

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Poutka co se daji na ovladace dat obracene, takze se zaseknou aretace a bez sroubovaku uz nejdou sundat. Pouzitim hrube sily zato jde znicit kolejnicky na ovladaci. Dock je nejspis z ABS plneneho skelnym vlaknem, takze pri zasunuti konzole dela skrabance na plastovem prekryti LCD, ktere bude z polykarbonatu. Vlepit voditka z mekkeho plastu by bylo nejspis moc drahe. Cely dock je totiz slozeny z 3 casti. Dvou plastovych vylisku a 1 PCB - low-cost super plus. Nektere konzole maji moc velkou vuli v kolejnickach ovladacu, takze vaklaji a nebo jde moc lehce aretace. Zadni krytky repraku jsou z tak tenkeho plastu, ze je bez vetsich problemu vydloube male dite pomoci tuzky, spejle. U zarizeni pro deti vazne idealni.

Vazne to vypada, ze nekdo objednat vyvoj konzole v Cine, testovani outsourcoval do Indie a vsechno pak nechal pekne 1 az 2 roky prokvasit. :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Proč si to myslíte?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslel jsem si, že to bude fail už když bylo jasné na jakém principu bude konzole fungovat. Ale když koukám, že je to i šmejd, tak to až na konci roku 2017 bude rekapitulace a dostane se na to nejhorší, je jasné, kdo bude vítězem :-D.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Kostička musí být z vodivé pěny. Kdyby to byla jen podložka, tak nemuseli řezat kus tišťáku a stačilo přilepit stejnou pěnu, ale tenčí na něj. ☺

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

o jakym rezani tistaku mluvis?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tam, kde je teď kostička, byl dřívě tišťák s meandrem antény. Tišťák byl zafixován plastovým zobáčkem, který je u původního ovladače vidět u dolní hrany plechového krytu. Když plošný spoj ušmikli a dali tam kostičku z pěny, tak jej zkrátili a plastový zobáček jej přestal fixovat a mohl by se v plastovém krytu hýbat. Proto v Nintendu zafixovali tišťák šroubkem, který je umístěný zhruba uprostřed ovladače na bílým konektorem dole. Ten šroub v originále není a byl přidán dodatečně. ☺

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zadny pcb urizly neni.. ta pena lezi na nem.. trochu divoky fantazie (:

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Teorie č. 3: ta kostička je vodivá a je to nová součást antény.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.