Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nintendo Switch nenabídne vychytávky předchozích konzolí

lol no tak nejdriv jsem to myslel jako vtip ale todle fakt vypada, ze je to jen dalsi shield od nVidie na kterej si od nintenda koupila logo.. s konzolema nintenda to nema nic spolecnyho.. hardware nVidie, software nVidie, marketing nVidie, hry od partneru nVidie.. kdyz tegra pohrbila mobily, tablety i vlastni konzoli nVidie, je na case pohrbit s ni i nintendo ):

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Treba se Nintendo rozhodnou outsourcovat svoje podnikani :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Alebo Nintendo chcelo mať novú konzolu na hranie podobnú tabletom a tam lepšie riešenie ako Tegra (spolu so SW podporou od NV) proste nenájdeš. Takáto teória je určite schodnejšia ako to, že si NV zasa niečo kúpila. Táto firma asi nič iné nerobí iba podpláca a kupuje ostatných, aby sa ich produkty predávali. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Mam takovy dojem, ze to bude posledni "velka" konzole Nintenda. Jako ta mobilni varianta dobry. Asi proto nejaky trh bude a lidi co hrali na Nintendo 3d atd..porad lepsi, nez platlani po obrazovce mobilu :))
Ale jako konzole v obyvaku...neco tam nejak chybi..a neni to jen vykon, ktereho to teda moc fakt nema..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tiež si myslím to isté. Ja osobne by som si túto konzolu nekúpil. Mám rád výkon a grafiku takže tento produkt ma tiež nejak extra neoslovil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chybí tomu diferenciace, odlišení způsobu hraní od ostatních konzolí.

U WiiU to byly originální "pálky" s poutky, u starších konzolí Nintenda to byly různé ty "sportovní" podložky apod. Dnes jsou v tomto aktivnější paradoxně konzoly konkurence.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Posledná veta tne do živého a zrejme všetci vedia, kto je smutne preslávený nvidiot na čs webe a sledujúc diskusie na cdr/diit sa dajú podobné týpky nájsť aj tu, že moravčík.... Otázku platenia ponechám bokom, nech si to preberie každý ako vie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Keď už sleduješ diskusie ako píšeš, tak si si asi tiež všimol, že stále tí istí ľudia pri každom produkte alebo hocičom čo NV vytvorí píšu niečo v tom zmysle, že si NV niekoho kúpila resp. podplatila. Ak si s tým v pohode tak ok. Ja mám na to svoj názor a to zo mňa nvidiota teda nerobí. Viem prečo si grafiky NV kupujem. Nemám problém si to obhájiť a hlavne neleží mi konkurencia tejto firmy v žalúdku a preto nemám potrebu ju ohovárať a vymýšlať si rozprávky o tom čo všetko robí zle. Jediné čo by som zrejme robiť nemusel je doťahovanie sa s hatermi NV. Takže si nabudúce podobné prirovnania odpusti. Ďakujem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nuž, môj názor na tvoje názory som napísal vyššie a tvoja odpoveď je leda tak v duchu trafenej husi. To prirovnanie v tvojom prípade každopádne sedí!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sedí možno pre teba. Tom Buri napísal svoj príspevok (tak ako píše aj v iných diskusiách) v podobnom štýle ako ja poslednú vetu v predchádzajúcom príspevku (ktorá bola ale iróniou - si všimni smail na konci). Potrebu reagovať si mal iba na mňa. Mám z toho tiež niečo odvodzovať? Bolo by to asi na rovnakej úrovni ako to čo si urobil ty. A ani nehovorím o nepodarenej implikácii v podobe trafenej husi. Každopádne keď máš potrebu posudzovať iných ľudí takýmto spôsobom, tak ďakujem pekne. Lepšie by si urobil keby si sa vyjadroval iba k téme článku a nesúdil ľudí podľa seba.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna s Markem se dá velmi dobře věcně diskutovat a jako nvidiota bych jej teda nikdy neoznačil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No to snad ne!!!
To jsme vubec nikdo necekali, ze NVidia Shield 2 nebude nebude podporovat vychytavky s Wii. (sarkasmus)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No je to jediná možná šance, jak si já ještě pořídím konzoli. Jak Xbox tak Playstation už od generace Xcrap 360 / PS3 degradovali do řádu neoptimalizovaných "herních" PC, které potřebují ke svému životu připojení na internet, aktualizace, multitasking (který nemá na konzoli co dělat), snížený potenciální výkon... Nintendo to ale asi pohřbí například tím, že tam nedá analogový video výstup. Hnusnou LCD TV si kvůli tomu opravdu pořizovat nebudu. Každopádně myšlenka zásuvných kazet s hrami se mi velmi líbí, i když to nebudou externí ROM, ale asi jen nějaké SD karty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to vypadá , že PS Vita nám už mizí z nabídky obchodů. Sony tedy boj o moderní herní handheld vzdává .
Co jsem se díval na 3DS , tak nabídka titulů je ještě horší než u Vity . Aktivně používá WiiU v mém okolí pouze jeden člověk a to je právě zarputilý fanda Nintenda .
Pro NS bude důležité zvládnutí "Facebook" faktoru ale obávám se že nabídne především Tegra laděný obsah který by NVIDIA storu pro Shield z oka vypadl . Pokud se odpoutají od kompatibility pak další zákazníky ztratí ( byť chápu že držet kompatibilitu s tak exotickými konzolemi jaké byly Wii a WiiU prostě je problém). No doufejme , že to s Nintendem nedopadne jako s Nokií .Přece jen spojenectví s relativně silným partnerem , co nedokáže prosadit svoje vize nemusí být ku prospěchu nikomu. Na druhou stranu Nintendo jako správce svého dědictví a mobilní vývojář ...to taky nezní špatně ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.