Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nintendo: Vadné pixely jsou vlastnost Switche, nikoli závada

V USA to nebude problem, par zalob a oni zmeknou. Bohuzel v Evrope zakaznici ostrouhaji, jako vzdy.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

V Europe zakaznici vratia bez udania dovodu a kupia znova v inom obchode. Bez problemov. Ked to nepojde cez zaruku, tak to pojde cez prava zakaznika.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

jo, ale to jde jenom první měsíc (nebo je to jenom 14 dnů? Už si nejsem jistý)

Jestli pixely začnou odcházet po pár měsících, tak u Nintenda nepochodíte...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ještě existuje rozpor s kupní smlouvou (6 měsíců) a klasická záruka (2 roky). Zákazníci jsou v EU chránění. (Pravidla připouští nějaký počet vadných pixelů, ale naprosto minimální).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nedomyšlený kus hardwaru. Připadá mi, že každý den se jenom stále více potvrzuje, že konzole byla vydaná předčasně.
Například ta absence zálohování pozic, to je v roce 2017 tragédie.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

me spis prijde ze tu konzoli nedelalo nintendo ale spise nvidia

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

> Například ta absence zálohování pozic, to je v roce 2017 tragédie.

no je to také retro. ešte nech odstránia podsvietenie displeja, farby a máme tu ozajstnú "gameboy experience".

ja si cca 1-2x do roka chytím Gameboya a zahrám Batmana. za 25 rokov sa mi to ešte stále nepodarilo prejsť; hlavne kvôli absencii akéhokoľvek zálohovania postupu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ti amíci musejí žít na dluh i kdyby si kvůli tomu museli koupit sebevětší kravinu. Asi znají jen hraní na ještě dražším iphonu, tak jsou ochotni dát nehoráznou částku za paskvil od nintenda. Už jsem viděl switch v nějakém letáku na stejné stránce jako nejnovější xbox a fakt netuším proč to má úspěch.

Technicky je to póvl, hratelnost her je snad lepší než u xboxu nebo PS4? Blbost, je to spiknutí. Nintendo se dohodlo s Applem na svém ztrapnění za úplatu. Další iphone se bude chlubit 2x větším výkonem než „herní konzole" a 2x vyšším rozlišením.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V ČR nějak extra nefrčeli "konzole do ruky", takže nám to moc neříká. Ale občas jsem viděl nějaká děcka si s tím hrát v autobuse.

Úspěch Nintendo Switch je v hlavně v tom, že na trhu není pořádné konkurence. Nadšenci do hanheld konzolí už pár let střádali, protože poslední slušná konzole do ruky vyšla před 6 lety: PS Vita v roce 2011.
Sice tady byly další nadějné pokusy jako Nvidia Shield, ale ty se moc neuchytly (málo her).

Výrobci se báli velké konkurence telefonů a tak se na trh moc nehrnuli, ale jak Nintendo ukázalo, nadšenců je pořád dost.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Někde jsem viděl komentář, že to není moc překvapivé, protože Nintendo údajně ve svém hardwaru používá ty nejlevnější součástky, co se jim podařilo sehnat. Takže asi sehnali levně nějakou podřadnou várku displejů a byli za to rádi. ;)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Nintendo - prodávající zastaralý šrot za tříčtvrteční ceny již od roku 1985

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No vydelali na tom slusne penize, tak proc ne..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

26 GB na ukladanie uložených pozícií v hre - " V okamžiku, kdy volný prostor dojde..." :D To čo ukladajú, aj UltraHD posledných 15 minút pred uložením?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak to autor článku NEnapsal! Bylo to 26GB na "data uživatele"

- Karty s hrami do Nintendo Switch jsou chráněné proti přepisování, takže do té interní paměti si musí vejít veškeré patche a DLC k dané hře.
- Dále do té paměti musíte nacpat všechny hry, které jste zakoupil digitálně!

Třeba když nakoupíte Mario Kart 8 přes Nintendo Eshop, protože je to tam levnější o 10-50%, tak samotná hra si ukousne 8GB! K tomu ještě připočtěte případné patche, DLC, data s uloženou hrou a najednou máte 40% uživatelského prostoru pryč!!

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Bomba, ze NVidendo s timhle krapem uspeje, jsem fakt necekal. Gratulace!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejsmutnejsi je, ze na tento krap jsou lidi ochotni stat hodiny ve fronte, protoze jich je malo. Holt zas marketing prekonal uzitnou hodnotu zarizeni.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Od roku 2011 (PS Vita) žádná pořádná přenosná konzole do ruky nevyšla, takže nadšenci těchle zařízení byly dlouho na suchu.
Výrobci se očividně báli velké konkurence her na telefonech a řekl bych, že i samotné Nintendo bylo dost překvapené velkým zájmem. Z tohohle pohledu se není čemu divit, že si nepřipravili dostatečné množství zařízení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K tomu se ještě přidává zprávička, co jsem viděla dnes na eurogameru - Nintendo si nejspíš účtuje vyšší režii k hrám na switch, protože jeden titul uvedl multiplatformní hru pro switch s vyšší cenou než jinde.
http://www.eurogamer.cz/articles/2017-03-09-pro-je-switch-verze-rime-dra...

Nechápu snahy této společnosti pohřbít vlastní produkt...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No to je jedna z veci ktera me stve uz od Wii... to jsem kupoval pro revolucni ovladani az potom jsem tam objevil spoustu zajimavych her (hlavne serie Rabbids s party hrama) ale uz v te dobe kdyz jste chteli vyvijet hry pro Wii tak jste museli platit nehorazne licence... samozrejme dopredu za vyvojove kity atp. Dokonce ani u UNITY enginu nebyla Wii portace zdarma ale jedine za priplatek...

U WiiU jsem to nezkoumal... ale proto me ani ta vyssi cena neprekvapuje...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ziaden strach, SWITCH je tak zastraly technologicky, tak sa na nom setrilo, ze sa pochovaju sami a to jednoducho. Ked tak na nom vsademozne setrili, aby vydali takyto srot, pravdepodobne to bude tak aj s ochranou proti kopirovaniu. Predpokladam, ze ju coskoro niekto hackne a konzolu to okamzite polozi este skor, ako sa zacnu ludia na nu vo velkom stazovat koli technickym nedostakom a nekvalitnej vyrobe ;-)
PS VITA je sice uz tiez hacknuta ale kus casu to trvalo, kym ju zlomili, od zaciatku je to ale vyderany vyrobok, hlavne co sa tyka kvality. Sice na nu Sony uz dlhsie kasle ale stale je to skvely kus HW, na rozdiel od tohto paskvilu od Nintenda...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Abych pravdu pověděl , handheldy a věřím že nejen pro mne, ukáží potenciál , až když je šikulové rozlousknou a dají v plen široké veřejnosti . Vita stále ještě není odemčena na obvyklých 95% použitelnosti a online aktivace i aktualizace tropí stále velkou neplechu .
Bohužel i s paměťovými kartami a Vitou je to jedním slovem špatné a tak zůstává PSP s běžnými 64GB na SD kartě a kompletně prolomeným systémem jediným smysluplným handheldem, který má důvod být vlastněn .
Pokud by se povedl podobný kousek u Switche , stálo by jeho pořízení za zvážení. Už jen kvůli tomu , že po tabletu s plnohodnotnými ovládacími prvky pokukuji už delší dobu a smysl by pak s adekvátním přehrávačem dával i Dock s připojením k TV .... No v tomhle ohledu jsem Switchi otevřený , ač aktuálně není o co stát ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

PSP je sikovna masinka - plus CFW ho robi naozaj zaujimavym strojom na zabitie casu, PS VItu som kupoval, ked nebolo o hacku este ani chyru ani slychu a som s nou spokojny takisto. Switch je uz ale od zaciatku pochybny stroj za pochybne vysoku cenu s pochybnou kvalitou (stale nieco sa tam kazi). Keby aj teraz v tento den vysiel nejaky plnohodnotny hack na plnohodnotne hranie zadarmo, nekupim si ju, dovod je jednoduchy. Ked sa nieco pokafre pocas zaruky, je sanca, ze to vyrobca uzna a vymeni - opravi. Akonahle do nej sahnes, mas po zaruke a tákyto kazovy vyrobok by bol na hack velmi rizikovy!!!
Ja som ten pripadny hack spominal len preto, ze je vysoko pravdepodobne, ze ked je odflaknuty HW, bude asi odflaknuty aj SW a ja do tohto srotu nejdem, aj keby bol na to hack uz teraz ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kvalita nejprodávanější konzole Nintenda na americkém kontinentu je vskutku na pováženou , na druhou stranu , srdce kutila plesá a mít plně perzonifikovaný blackbox ,který lidé hromadně vrací a zbavují se jej pod cenou jen abyste se jej ujali vy se svou paintbrush pistolí a mikropájkou z něj udělali lepší konzoli , ta filozofie mi věru není vzdálená ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.