Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Noctua nabízí chladiče pro socket AM4

ano a DIIT jako vzdy prinasi tuto "novinku" mezi prvnimi ;)

btw taky by slo koupit pro stavajici chladice tohle >>> http://noctua.at/en/nm-am4-mounting-kit

zdroj: http://noctua.at/en/noctua-presents-three-special-edition-am4-cpu-cooler...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale Ježek predsa vždy typicky ponúka novinky s oneskorením 2-3 dni.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Chtěl bych mít vaše problémy a nejspíš i váš věk.

Časem nejspíš dospějete k poznání, že je šumák jestli takovou informaci zjistíte v pátek, nebo až v pondělí. Dokud to není hlášení o zemětřesení, povodni nebo náletu divokých marťánků, tak to trhá žíly jen lidem co mají kulové na práci a současná mediální masáž je dostala natolik, že cokoli staršího jedné hodiny je pro ně krutopřísně OUT.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

I mě je celkem jedno, kdy se tu informaci dozvím. Vadí mi obecně jedna věc a ta se týká drtivé většiny českých IT webů a to je prosté kopírování a překlad zpráviček z webů zahraničních. Vlastní invence nulová.

Místo aby se české zpravodajské weby spojili se značkami co jsou v ČR a měli informace z první ruky, potažmo pustili i něco nad rámec, tak jen kopírují a překládají. Vlastní obsah aby člověk hledal lupou.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

S tím se dá souhlasit. Ale já jsem rád i za stávající situaci - zahraniční weby nečtu, ráno nejdřív vlezu na diit, pak ještě na 2 další abych si dal dohromady obrázek o aktuální situaci. Jestli je to jen kopírované, nebo s vlastní invencí moc nedokážu posoudit - až na podrobné No-Xovy rozbory, které zaslouží uznání ;)

Co mě ale dokáže dostat je, když někteří umělci nejenže to sprostě zkopírují, ale nechají to přeložit translator a ani to po sobě nepřečtou. Takže je to pak plné nesmyslných zkomolenin, češtinářských perel a věcí, za které by mě nejspíš češtinářka vyrazila z gymplu ještě před maturou. A perlička na dortu je, že pak nemají nejmenší zájem článek opravit ani když jim pošlete upozornění na chybné pasáže a překlepy - prostě je to venku, tak co by se staral. Zaplacené dostal.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A tie zpravicky zo zahranicnych weboch su v drvivej vacsine len tlacove spravy doplnene o obrazok a mozno jedna veta k tomu ako komentovanie...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viete tak gulové. Verte, že by ste nechceli mať môj vek. PL trafil klinec po hlavičke. Sledujem niekoľko technologických webov. A verte, že Ježek je suverénne posledný aj za inými českými, kde presne tieto správy vidím o pár dní skôr. Tak mi povedzte, akú pridanú hodnotu mi Ježek poskytol. Mne to pripadá, že sa ráno zobudí, mrkne na české weby, čo sa za posledných pár dní udialo, dokonca ani translator nemusí použiť a vydá rovnakú správu. Možno zmení slovosled, zmení vetu, poprehadzuje vety. Ale fakty a význam správy je ten istý. A Ježkove priblblé blogy sú iba snaha o rozpútanie diskusie. Asi sú platení aj za pageview na diskusii k článku. Málokedy napíše niečo seriózne.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A co, konkrétně, vás nutí to číst?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nič. Len tým pádom je tu polovica obsahu vata.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Sledujem niekoľko technologických webov"

Bežný občan má asi veľa volného času. A aký má praktický význam, že to vieš o deň skôr ? Obchoduješ na burze ? Pre mňa je podstatné, že tá informácia sa tu objaví.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdyby to byl jen den tak je to jeste dobre :) (preci jen to neni tisteni casopis s mesicni uzaverkou)

navic i pro cloveka pro ktereho jsou technologie konickem nebo obzivou je sledovani vice webu nutnost protoze neni webu/magazinu apod. ktery by pokryl celou oblast
a obchodnik na burze se urcite bude spolehat na IT weby typu diit :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.