Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Analytici hádají, že Scorpio vyjde na <$400 i >$700

Se divim, ze nekdo bere analytiky vazne a zajima se o to co blaboli. Staci se podivat na zaklad slova analytik - anal - od tam totiz vsechny ty cisla tahaji, a podle toho to taky vypada.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ten základ je sice "lyein"/"lysis", a ana- je řecká předpona, ale což. ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já bych se vůbec nedivil kdyby to nakonec MS prodával za těch 400 USD. Protože je to banda jitrnic a na co sáhnou to poserou. A vzhledem k tomu, že si lidi beztak koupí Sony, tak je to vlastně jedno :-)
A teď vážně, napadá vás odvětví ve kterém MS hraje prim?
A jestli někdo vytáhne Office tak se mu směju dopředu protože od O2003 je to totální stagnace možná dokonce mírný pokles :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

„napadá vás odvětví ve kterém MS hraje prim?“

Počet prodaných licencí OS?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Pridal bych jeste do te doby nevidanou metodu upgradu Win7 jako OS. Nechcete upgradovat na win10 -> sup, tady mate upgrade pres noc ;)
Myslim, ze toto je v celem IT unikatni :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Officy do 2007 a jeste i 2010 byli ok. Od verze 2013 jsou docela tragedie, ale to jsou z urciteho pohledu i win8 a win10..ktere cely ten smer smatlafounoveho prostredi na desktopu udaly... Zamerne jsem vynechal Mrkvosofti "logiku", ktera jde principielne vzdycky proti vsem ostatni :))
Na XBOXu se mi libi jedna vec, a to je podpora Ultra BluRay. Je jasne, ze spouste lidi to uz moc nerekne, ale znam zase jine, kteri meli konzoli i jako BluRay prehravac. V tomhle mne Sony zklamalo, byt si myslim, ze Ps4 Pro je lepsi kompromis, nez to co vyleze s noveho XBOXu, ktery toho oproti Sony nenabidne o moc vic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1) Spencer uvedl, že cena se bude pohybovat v rámci konzolí, nikoliv hi-end pc = tím myslel cenu, za kterou se v minulosti již nějaká konzole prodávala = 499 USD při uvedení XB1 nebo 599 USD při uvedení PS3, nikoliv cenové relace dejme tomu zmíněných 700 USD plus.
2) Spencer také řekl, že Scorpio bude prémiová konzole = tím myslel, že nelze čekat cenu v relaci aktuálních verzí 8. generace konzolí = 399 USD při uvedení PS4 nebo PS4 Pro.
Vzhledem k vnitřnostem Scorpia je nesmysl cena na úrovni PS4 Pro bez toho, aby konzoli MS dotoval. Na druhou stranu low cost Jaguar a malý nárůst RAM nasvědčují tomu, že se MS nechtěl utrhnout ze řetězu a cílí na alespoň trochu konkurenceschopnou cenu. Osobně očekávám cenu 499 - 550 USD. Pokud bude vyšší, bude to mít MS hodně těžké. BTW Z ceny PS3 se Sony u PS4 poučilo a vyplatilo se jí to. Stejně tak mohla nadefinovat hw PS4 Pro nad 399 USD, tak jako teď MS, ale neudělala to. Jsem zvědavý na to, která strategie bude slavit větší úspěch.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.