Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k OpenSUSE 11.3 s vylepšenou podporou netbooků a smartphonů

Super, chystam se na upgrade, resp. novou instalaci, protoze budu mit uplne novou desku a procesor.

Ale uz jsem si pridal nejake nove repozitare a KDE 4.4.4 jiz mam v 11.2. Jiz dva roky jsem spokojeny uzivatel openSUSE :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A ako je to s jazykovou mutaciou u nich? Je to aj v CZ SK? Co podpora v SK,CZ ako ma ubuntu najde sa nieco? Pocul som ze opensuse je lepsi ako ubuntu tak by som ho chcel skusit. Posledne dve verzie Ubuntu mi dost zavarili :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě, že je CZ (předpokládám i SK).
Pokud Ti nové *buntu zavařilo (GRUB2 nebo co Ti zavařilo?), tak u Open Suse počítej s balíčky *.rpm místo *.deb... a bez Packmana jsou ty repozitáře chudé...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je aj SK. Packman je jasna paka ;), ale nesuhlasim, ze bez neho su tie repozitare malo bohate (http://download.opensuse.org/repositories/)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Repozitáře OBS jsou bezkonkurenční. Každý významný soft má svůj často v několika verzích a k dispozici je pro několik verzí Opensuse. Ubuntu se v tomto může jít zahrabat.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Spíš napište někdo kdo OpenSuse opravdu používáte doma nebo v práci a proč jste si ho vybrali a k jaké práci ho využíváte. Systém který běží jenom třem a půl lidem na virtualboxu a to ještě jednou týdně, je asi tak stejně nepodstatný, jako debaty nad rpm nebo deb.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.