Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Patriot uvádí mechanickou klávesnici se spínači Kailh a myš s 12 000 dpi

Patriot, Trust, Evolveo, ConnectIT, Acer, Hewlett-Packard a par dalsich jsou znacky, ze kterych se mi dela spatne od zaludku jen pri precteni jejich jmena, takze muze bejt mechanicka, ale fakt ne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V práci aj doma mám klasickú USB HP klávesnicu, takú oldschool, že by som ťa jednou ranou s ňou prizabil :) Nie všetko od HP musí byť nutne zlé...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, u nas v praci nas kompletne vybavuje HP od servru az po klientske stanice vcetne klavesnic a mysi a jsou to smecka uplne vsechno. Kdyz to srovnam s minulou praci, kde se bral Dell, tak rozdil 1000%.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

HP ? Ha, ha, ha :))))
Počítače Foxconn se základovkama od Inventecu a Pegatronu :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

USB neni az tak oldschool, oldschool jsou PS2 (a jeste starsi DIN) klavesnice ;) jednu takovou PS2 od HP pouzivam, paradicka :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepleties si Patriot s niecim inym? Pokial viem oni su primarne vyrobcovia pamati a flashovych pamatovych medii. Nemozem hodnotit kvalitu ich flashiek a SSDciek, ale DDR pamate boli jedni z tych "znackovejsich". Viper seria je jedna z vysoko hodnotenych a kvalitnych serii. Nie som si ista ci sa radia ku znackam typu Trust alebo Connect-IT, pokial viem tito nevyrabaju cokolvek zlozitejsie ako periferie..

Ako ostatni vyrobcovia pamati, aj tito vyrabaju farebne blikajuce veci pre hracov. Kingston ma HyperX, Corsair ma tiez herne klavesnice, headsety a mysi, OCZ tiez, a G.skill nedavno ohlasili periferie Ripjaws.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co vim, tak Patriot je klasickej lepic stitku. RAMky staly za ..., SSDecka stojej za ... a flashky stojej za .... Takze hodne blizko k Trus(t)u.

Kingston, Corsair, OCZ vsechno to samy v blede modrym. Fakt ale je ten, ze tyhle zminene 3 firmy polepuji casteji neco i neco kvalitniho, takze preci jen jakasi duvera a do seznamu uplneho hnoje jsem je nezahrnul, ikdyz treba OCZ v posledni dobe by tam melo patrit taky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, SSDcka Patriot ktere jsem videl byli desivy smejdy (cenove i kvalitou na urovni ADATA), pry maji nejake lepsi serie, ale ty zas nevidim v obchodech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zlatý ADATA ;)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.