Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Peter Sunde žádá o mírnější vězení, trpí psychicky i fyzicky

A je to tu, vtip sa stava skutocnostou: Nastupi do veznice dvojnasobny vrah a pocitacovy pyrat. Vrah to ma za menej :(

Sranda, ze mnohomilionovy podvodnici su vo vazeni 3 stupna. To ten vas cesky archeolog ma pravdu, nasa vyspela moderna civilizacia je na konci zivotnosti.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Na Slovensku se píše pirát s Ypsilon (pYrát)?

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Neviem, lebo gramatika je moj obrovsky hendikep. A zatial u nas nevymysleli obojake I/Y.

A za druhe, sak to ten pyrat dostal natvrdo :)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

To je zřejmě pirát, co své nástroje píše v Pythonu. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Čemu se divíte? To je snad známý fakt, že režimu je JEDNO, jestli se lidi mezi sebou zabíjej, pokud to není nějak moc (protože pak by přišel o moc daňovejch poplatníků). Ale zkuste neplatit daně…

Režimu jde JEN O VAŠE PRACHY. Všechno ostatní je jenom zástěrka pro blbečky, kteří to nepochopí, výměnou za osobní svobody. Může to samozřejmě omylem dočasně fungovat, ale dlouhodobě to půjde vždycky do úpadku, viz aktuální vývoj kriminality, kdy se to řeší tím, že fašismus je stále horší a z lidí se dělají kriminálníci přes noc změnou pár řádků v nějakých zákonech. Třeba teď si nebudete moct smět pokácet vlastní strom na vlastní zahradě, bezva, ne?

NAKONEC TO KONČÍ TAK, JAK MNOZÍ ŘÍKALI UŽ DÁVNO: KDO VYMĚNÍ SVOJI SVOBODU ZA *POCIT* BEZPEČÍ, TEN NAKONEC PŘIJDE O OBOJÍ. A to se vyplatí. Takže díky, že všichni podporujete komouše a socany.

Stále opakuji, viz Robbert Higgs: The state is too dangerous to tolerate http://www.youtube.com/watch?v=RILDjo4EXV8

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

You just stand my point below:))))

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Když tě tak čtu - příště to just hodím komoušům. Podporovat zlodějské mafiány může jen debil - a nikdo jiný se už nenabízí.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Nikdy nebylo většího mafiána, než je stát.

Jinak další typický aspekt bezmozků, díky za předvedení. Jóó mafiáni a manažéři a řiditeli všechny pozavírat a vůbec, žejo mámo! Dopadne to vždycky tak, že ti co mají alespoň půl mozku se tomu vyhnou (byť to stojí akorát čas, další prachy a je to vopruz) a perzekuce se dotkne akorát těch největších hoven. Takže střílíte sami sebe do vlastní nohy a to se fakt ale hodně vyplatí…

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

"Nikdy nebylo většího mafiána, než je stát."

To platí o levici. U pravice zase platí, že nikdy nebylo většího státu, než je mafián. :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

A pravice je co, zástupci šlechty a kléru?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To byla z mojí strany synekdocha pro "stát s pravicovou/levicovou vládou". Jestli v některých státech jsou vámi uvedení nadprůměrně zastoupeni v pravicovém voličstvu nebo volenstvu mi není známo. Třeba v USA to ale případ rozhodně nebude.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu kde lidé berou, že se za komunistů nekradlo nebo neexistovala hospodářská kriminalita ve velkém. Navíc komunisti okradli celej národ pomocí měnový reformy..

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Nějak se zapomíná na znárodňování…

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ono je tiez ale velmi zaujimave, ze v podstate kazdy typicky post-soc stat stihol za zhruba 20 rokov totalne rozpredat majetok statu, plus nasekat obrovske dlhy, plus rastu vsemozne dane a poplatky, okradaju narod cez inflaciu (zacinaju robit hlasne BUBUBU ked nie je aspon 3 %)....

Zaroven silno upada skolstvo, zdravotnictvo, armada - ludia si musia coraz viac platit sami!

Problem bude asi hlavne v tom, ze za komunistov bolo tazke nakradnute vyvazat niekam. Takisto bolo blbe ak clovek prilis vycnieval -> takze bola prirodzena hranica masivnosti kradnutia, pretoze naco kradnut ked to musim potom schovavat?
napr. nejaka 'bilakova vila` bol oproti dnesnym palacom hoc len nejakeho malickeho lokalneho zlodejicka/mafianika len nejaka `budka na zahrade`!

V `kleptokracii` ani jasni megazlodeji nic nechovavaju a kradnu a hrabu dalej bez akychkolvek limitov!!!!

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Hloupost. Režim hromadí obrovské majetky. Stačí se podívat na ty stovky úřadů, o většině z nichž lidi ani nemají ponětí, že existují. Seznam 20 úřadů na zrušení co mají Svobodní je jen plácnutí do vody. V souhrnu by režimní majetek stále stačil na uhrazení všech dluhů, vyplacení aktuálních důchodců a těch, kteří mají jít do důchodu řekněme v příštím desetiletí.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"Ono je tiez ale velmi zaujimave, ze v podstate kazdy typicky post-soc stat stihol za zhruba 20 rokov totalne rozpredat majetok statu, plus nasekat obrovske dlhy, plus rastu vsemozne dane a poplatky, okradaju narod cez inflaciu (zacinaju robit hlasne BUBUBU ked nie je aspon 3 %)...."

A nebude to nahodou tim ze se bolsevik rozhodl ze si sametovou revoluci da jeste vetsi moc na zlocinnost?
A proc je to ve vsech post-socialitickych statech temer totozny? Zeby proto, protoze u moci po prevratu zustala spousta soudruhu co drancujou vlastni zemi a po me potopa?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Uplny suhlas - a nejde len o povodnych papalasov a ich rodinky, ale v tomto duchu pokracuju aj ti, co dostanu moznost (hoc s komunistami nic nemali).
Ako sa hovori - `priklad pritahuje` :o(

btw. behemot by sa mal naucit rozlisovat `sukromny majetok` a `rezimny majetok` -> pretoze tie kradeze sa prave deju `privatizovanim` statneho majetku...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Přímá korupce je spíš menšinový problém, podstatně víc se rozháže na pořizování věcí, které nikdo nechce, často v oné „dobré víře“, pak že jsou dotace anebo je prostě potřeba „dočerpat rozpočet, jinak by nám příště nedali, žejo“. Pak neefektivní hospodaření, pořizuje se to předražené prostě protože to jsou blbci a nerozumí problematice.

Podstata problému je právě v tom, že existuje nějaký ohromný objem cizích peněz a majetků, u kterých úředníci a politikouni nemají žádný zájem, jak s ním budou nakládat. Není jejich, je jim to jedno a plat dostanou ať dělají hodně, málo, vůbec nebo škodí. Odstraňte přerozdělování, odstraňte státní majetek a nebude čím mrhat. Žádné jiné opatření nebude nikdy dlouhodobě fungovat, čehož jsme svědky dnes a denně, ale stejně to vohnouti nejsou s to pochopit a klín pořád vyráží ještě větším klínem.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Lidé to nikde neberou, lidé to zažili a pamatují si to (teda ti co to zažili a je problém jim tudíž nakukat něco ve škole a v tv)...
Tehdy byl nejenom problém něco většího ukrást, ale hlavně to pak zlegalizovat. To není jak dnes že pomalu stačí říct, že peníze dal strýček vik.... Stačilo spočítat kolik dotyčný vydělává a kolik mohl našetřit a zbytek musel člověk dokázat, nikoli opačně. Jestli něco bylo ve větším měřítku, tak spíš drobné krádeže od stavebního materiálu až po vybavení fabriky nějaká ta šmelina a někteří lidi co v tom uměli chodit byli schopní "zprivatizovat si" nějakou tu vilku. Fabriku opravdu nikdo nevytuneloval. Co se týká měnové reformy, tak to bylo svinstvo, nicméně ani ne tak tím, že se to udělalo, jako tím, jak se to udělalo (obrali ty co měli úspory a často na to dřeli celý život). Ono kdyby se to neprovedlo nejspíš by to vedlo k obrovské inflaci tak jako tak.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

"nejspíš by to vedlo k obrovské inflaci tak jako tak."
To je jen dukaz jakym smerem to soudruzi vedli. Pred 48` byla nase ekonomika lepsi nez Rakouska a v evrope jsme byli spicka. Techto poslednich 25 let srabu je jen setrvacnost 40 lete rozvojove brzdy jmenem socializmus. Bohuzel celosvetove se ten bajnej un-realnej socializmus vraci a to bude ekonomicka a moralni zkaza rozvinutych zemi ktere budou vrzeny do horsiho nez pred-rozvojovyho systemu.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pokacet strom... To je vrazda svepravneho organizmu. Za to bych dal minimalne 5 let natvrdo.

Rezimu nejde o prachy. Rezimu jde o moc, jen zijeme v dobe kdy penize = moc.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Zajimalo by me, co si tu lidi predstavujou pod pojmem rezim ...... to je nejaky zly pan v klobouku nebo bratrstvo nebo co???

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jakákoli podmnožina společenského systému, která má disproporční vliv na dění v zemi. Třeba v USA to jsou podle posledních měření korporace a zájmové skupiny. V SSSR to bylo Politbyro. Zbytek si domyslete.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Rezim = VB
Opravdu ne pataci z becka, ale Velky Bratr co presne vi co ktera ovecka potrebuje a co ma zrovna ted delat nebo nedelat, jinak kriminal.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takže manželka?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

K rezimu ci vodcovi naroda: Snazia sa aby ludia rezim mylovat, alebo ho respektovat, prípustné je aj to aby sa ho ludia bali. Len ludia nesmu rezim nenavidiet!!! Lebo vtedy prekonaju svoj strach a rezim padne. Preto je taka velka politicka masaz, nepravdive informacie, odvadzanie pozornosti od dolezitych veci.

Moj nazor je, ze aj Pirati dopadli zle, lebo ludom museli ukazat niekoho zlého, kvôli komu musi velky obsah mat vysoke ceny a vôbec, zdielanie je zle a hotovo. Spolocnost meni svoje hodnoty a mne pripada, ze ide k zlemu koncu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Behemot napsal: "Takže díky, že všichni podporujete komouše a socany."
Nevím, ale proč vlastně byly předčasné volby? Nebyla náhodou u kormidla pravicová ODS a TOP09? Problém nevidím ve stranách, ale v lidech kteří jsou v nich nacpání. Když jsi tak v obraze Behemote, tak nám obyčejným občanům doufám poradíš koho vlastně volit? Stát tak nějak musí nastavit mantinely, aby se tady z toho nestala džungle. Je ale jasné, že zájmové skupiny většinou všechno překroutí ve svůj prospěch. Což takhle zakázat financování politických stran? Asi by to nepomohlo...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

V Americe existují iniciativy typu Wolf PAC, které se o to snaží. Momentálně mají na své straně dva státy, zbývá jim jich asi třicet pět dalších nebo tak nějak, aby mohli svolat reformní kongres podle článku 5 americké ústavy. Že zájmové skupiny drží skutečnou moc naprosto ve všem je už veřejně profláklé až hanba.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Nebyla náhodou u kormidla pravicová ODS a TOP09?"
Jednou CSSD podruhe ODS
25 let jsou volby jen o tom ze lidi voli na stridacku porad ty stejny a jak to nakonec vypada ve snemovne? Zatrepat a nahodne rozdat kresla, stejne tam jsou porad ti stejni, tak co se muze zmenit? Navic jsou to stejne vsechno byvali bolsevici.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ptáci a topka pravicové? To myslíte vážně?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

V politice se ods a top09 prezentují jako pravicové strany. Osobně si nedovedu představit pravicovější strany pokud tady nechci nějakého nového Hitlera a nebo absolutní anarchii či mafii - vyberte si.
Takže Behemote koho volit či nevolit? Podle mě sám nevíš a tím pádem se pohybujeme jen v rovině nereálných snů. Mimochodem já je mám taky :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Hitler byl levičák jak poleno, takže napsat „…si nedovedu představit pravicovější strany pokud tady nechci nějakého nového Hitlera…“ je docela epický oxymoron… :-7

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak píše VN dole, máte trochu zvrácený problém, dostudujte si.

Víceméně jedinou alespoň trochu důvěryhodnou pravicovou stranou tady jsou Svobodní.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Ok, dostudoval jsem a Hitler byl skutečně socialista. Trochu mě zmátlo, že Hitlera podporovala část konzervatistů, kteří se báli nástupu komunistů.
A co takhle pravicový diktátor "Augusto Pinochet"?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

"Nastupi do veznice dvojnasobny vrah a pocitacovy pyrat. Vrah to ma za menej :("

Tak třeba v Norsku se klidně ten vrah při dobrém chování klidně může dostat do věznice Bastøy. Zjistěte si o té věznici něco. ;)

Ale třeba Švédové nejsou tak progresivní, koneckonců ta jejich spolupráce s americkými rozvědkami při porušování lidských práv cizinců (http://www.hrw.org/news/2006/11/09/sweden-violated-torture-ban-cia-rendi...) by o lecčem vypovídala.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

To se mi libi, kdyz si redaktori stezujou na sve vlastni vyplody fantazie:o))) Kauzu jsem nesledoval, ale tak nejak verim, ze veskere REALNE materialy jsou neverejne. Cili vse co vime (stejne jako o vsech ostatnich kauzach) je to, co nejspis vydedukoval nejaky "novinar" nebo verejne rekl odsouzeny. Podle tohoto metru se porad najdou v tomhle state psychopati, kteri veri v Kajinkovu nevinu jenom proto, ze tvrdi, ze je nevinny:o) Tvrdi, ze kauza je zmanipulovana, pritom se to ani pri 10ti soudech neprokazalo, presto se najdou "novinari", co budou tvrdit opak ... podle pravidla occamovy britvy a toho, ze veskere materialy jsou neverejne, je to celkem jasne.
Stejne tak Sunde rozhodne nemusi (nebude) byt tak nevinny, jak o sobe tvrdi on sam nebo jeho obhajce:)

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

..."Kauzu jsem nesledoval"...

Asi by si mal byt potichu.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

ale tak ma celkem pravdu: obzalovany vzdy bude z principu tvrdit "jsem nevinny". I kdyz je na prvni pohled jasne, ze nemuze byt uplne nevinny.

Lide by se meli naucit myslet sami za sebe. Porad nemuzu uverit tem kecum, ktere slysim okolo sebe typu "Rath je nevinny!" Nema smysl nad tim diskutovat, protoze Rath byl provařený korupčník a jediný kdo veri v jeho nevinu, jsou bezduche ovce, ktere hltaji vse z massmedii.

No ale doufam,ze Sundemu dovoli presunuti do veznice s mensi ostrahou. Aspon nejake vybalancovani toho, ze na jeho proces byl politicky natlak na exemplarni potrestani.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jj, jak by mohl byt Rath vinny ze?:o) Narozdil od kokotiny se Sundem, ktera se nikoho z nas absolutne netyka, jsem tohle sledoval, dokonce jeho cely verejny projev ve snemovne .... mel co delat, aby nerekl, ze o tech penezich nevedel nebo ze je nevinny, aby nebyl jeste za vetsiho blba .... jen mlzil a svadel vagne vinu na jine neurcene veci a mlel o hovne ..... clovek by cekal, ze kdyby byl nevinny, ze aspon jednou rekne, ze slo o spiknuti na jeho osobu, ze o penezech nevedel:o))))) Jo, Rath je nevinny jak beranek ..... sak taky uz neni ani ve vazbe.
Tezko rict, jestli byl politicky tlak na Sundeho odsouzeni ..... urcite ne politicky ze strany statu (to by bylo asi hodne tristni), ale ze strany nahravacich spolecnosti, coz je celkem pochopitelne. A jak rikam, soudni spis jiste neni verejny (pokud ano, prosim o odkaz), takze veskere informace jsou jen dedukce (=vymysly) novinaru a toho, co rekl obzalovany .... at se na me nikdo nezlobi, ale soudit podle tohoto neci vinu je ROFL!

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

no nebudu tvrdit nic o Sundeho nevinně a nebo vinně, neviděl jsem proti němu důkazy.

Nicméně je potřeba se zamyslet nad tím, že mnoho právníky byl probírán fakt,že za ty jeho údajné činy je nadmíru vysoký trest.
Sami od sebe by mu asi soudci jen tak neudělili vysoký trest...určitě museli cítit nějaký ten nátlak (ať už od copyrightových společností a nebo od své vlády aby světu ukázala, že u nich piráti taky budou stíhání...)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"jak by mohl byt Rath vinny ze?"

Je dobré si říci, co myslíme pojmem vinný. Zdali vinu vyslovenou soudem, anebo obecně známou úplatnost a zaprodanost politiků, kde pan Rath je vinen, jako všichni ostatní.
Co se kauzy týče, pak rozsudek pro Vás bude asi šok. Protože nevím, co jste sledoval, tak Vám nabídnu několik glos, aby se Vám osvěžila paměť:
- rekonstrukce Buštěhradu nebyla předražená, což je závěr znalce a tedy není jaksi co stíhat
- na odposleších páně Kotta a jeho nyní ženy zaznělo jasně, že Rath nevěděl, že tam má 7M, že šlo o překvapení (!)
- když už nebyla zakázka Buštěhrad předražená, tak měla být alespoň manipulována, ale i to svědci a zejména důkazy (jak se to losovalo) jasně vyvrátili
- žaloba je už tak zoufalá, že tvrdí něco o předražování zakázek pro nemocnice v středočeském kraji, což je zcela mimo Rathovu působnost...

...

A teď závěry: 1) pokud žaluji úplatek, musím mít prokázáno, kdo jej dal (tady nevíme vůbec nic), komu jej dal (vědomě, ne nějaké "překvapení" - i když já tedy dnes ve své aktovce 7M nenašel, asi se neznám s panem Kottem...) a zejména za co jej dal (firma ta a ta dostane tu a tu zakázku za ty a ty prachy, kde předraženost dělá zisk = nepředražená zakázka nemůže být stíhaná pro úplatek).
2) chodit s 7M po ulici není nelegální. 3) nabýt 7M dárkem od někoho není nelegální a zdali by příjem zdanil či ne se už nedozvíme .)
Ani jedno tu u Ratha na trestní stíhání tedy není. Ergo je nevinný jak lilie z pohledu práva.

...

Že Rath nevinný není víme všichni. Osobně mám za to, že doživotí by bylo málo za to, jak zmanipulovali ceny léků, léčiv a lékařských pomůcek tak, že stejný bazmek do cév po infarktu stojí 3x víc v Německu, než u nás. Od stejné firmy... Já tedy chápu, že chudáci Němci jsou na tom špatně, ale... jsme na tom fakt 3x líp? A i kdybychom byli, musíme platit 3x víc...? Jen nakupovat to v Německu by ušetřilo miliardy...

Za tohle (podle mně) může Rath v LOKu a Rath na Ministerstvu. Ale tohle není součástí obžaloby, tedy Rath je nevinen, neb soud rozhoduje o tom, zdali podaná obžaloba se stala (a kolik za to dát) či ne.

....

"kokotiny se Sundem, ktera se nikoho z nas absolutne netyka"
Není to kokotina, ale vážná věc. Precedent. Jste-li mluvčím, můžou Vás zavřít i za to, že nic protiprávního neděláte, právo naprávo. Všichni TPB známe a používáme, tedy se to nás týká.

Lidi, jako jste Vy, by měli být zavřeni na rok také do vězení proto, abyste si vyzkoušel, jaké to je, když sedíte za něco, co jste neudělal, za co nemůžete anebo se to dokonce ani nestalo. To je potřeba pochopit... ale kam s Vámi na takové úvahy, že. To Vý raději nadáváte lidem :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsem se dival na spatny rathuv projev, ale proc se tak zdrahal rict "Jsem nevinny, o tech penezich jsem nevedel"??? Jako sorry, ale mit pak doma jeste nepriznanych 30 micu .... jako ja nevim, to proste normalni neni:o))))

"Není to kokotina, ale vážná věc. Precedent. Jste-li mluvčím, můžou Vás zavřít i za to, že nic protiprávního neděláte, právo naprávo." ...... rika kdo? Sunde? Kdo tu vi, co Sunde delal? Byl opravdu jen mluvci? Jako nezlobte se na me, ale kdyby delal JEN mluvciho, tak ho snad nezavrou ani v severni koreji => NEBYL TO JEN MLUVCI!

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Ad cena léků (mmchodem máš tam překlep, 3x víc v německu by nám asi nevadilo) silně pochybuji, že by tohle řešil konkrétně Rath, ani si to fyzicky nedovedu představit...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Tak já neříkám, že za to konkrétně může Rath, ale vycházím z toho, že vedl LOK a vedl Min. zdrav. Zejména vycházím z tohoto:

Nemocné zdravotnictví II: pohádka o zdrojích
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005091203

"V Německu se platí za 1 koronární stent (to je takový ten bazmeg, co Vám zavedou do koronární tepny při infarktu) asi 1000 Euro. U nás je průměr ceny asi 3000 Euro. Čím je to způsobeno? Hádejte."

Hádám tedy, že LOK navrhl ceny, ouřadové na ministerstvu to posvětili a jelo se. Firmy to na sebe samo neprásknou, proto se o tom neví a nemluví, ale fakt je, že tohle je jen jeden z 1000 případů, jak se republika tuneluje za nezájmu všech i policie/OČTŘ.
Tady vidím problém.
Pokud nemáme schopné policisty, tak soudíme Ratha za prkotinu. Je to fraška. Pokud by žaloba stála na něčem konkrétním a zabývala se tímto, pak bych řekl že by to k něčemu bylo. Takhle je to jen drahý cirkus. Popravdě - kdyby pan prezident použil svého práva abolice, tak bychom všichni ušetřili za:
- zbytečně vedené trestní řízení (prý už to stálo 50M a bude hůř)
- odškodnění po zprostění Ratha a pár dalších za vazbu (15M minimálně, spíš víc)
- odškodnění za zajištění majetku, atd...

Protože - a v tom je ďábel skrytý v detailu - pokud dojde k abolici a přijmeš ji, tak nemáš nárok na žádné odškodnění, takže z čistě ekonomických důvodů by tento krok byl nejlepším pro všechny. Bohužel nepřichází v úvahu z mnoha důvodů - hlavní je, že pro veřejnost musí padnout rozsudek, jak to tedy bylo a kdo za co může, zejména když nevznikla státu žádná škoda (předražený Buštěhrad není, basta).

Fanatické slinty o tom, kolik měl či neměl Rath (nebo jeho otec?) přiznáno či nepřiznáno doma jsou o ničem. Potřebujeme konkrétní a průkazné důkazy KDO zaplatil Rathovi za CO. A to jaksi chybí a celé je to tedy jedna velká fraška. Což soud de facto potvrdil svým rozhodnutím o vazbě, protože ta se nařizuje jaksi u nás automaticky a propuštění během řízení je extrémně výjimečné.
Něco nám pan soudce chtěl sdělit, pro ty, kdož si dají dvě a dvě dohromady mám pár tipů:
- kdy bylo jasné, že socani vyhrají volby?
- kdy socani volby vyhrali?
- kdy byl Rath propuštěn?
- kdy se z rozhodnutí Min. sprav. do té doby jen hostující soudce co soudí Ratha stal stálým soudcem na vyšším soudě?

Stačí si dát pár čísel dohromady a myslím, že to pochopí každý ;-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"Pokud nemáme schopné policisty, tak soudíme Ratha za prkotinu"
Ono nejde o policisty, nelze hazet vinu jen na ne, ale kdyz jim vsichni podmazani hazou klacky pod nohy, tak policiste nezmuzou nic. O tom krasne vypravi dokument "kdyby me zabili"
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10267432141-kdyby-me-zabili/410235100...
Jde o to ze zlocinci maji pod kontrolou statni zastupce, soudy, ustavni soudce a kdyz vse selze tak prezidentska amnestie mafianu. Neni to tak dlouho co byl zverejnen seznam statnich zastupcu a soudcu a dodnes tam sedi 80% byvalych soudruhu, takze zlocinec zlocince neodsoudi (rozumej soudruh soudruha, aneb bolsevik bolsevika)
Policiste proste proti teto mafii nemaji sanci. Dokument doporucuji a je to jen spicka toho co se mezi plebs dostane. Je a bude to horsi.

A ano policistum dochazi nervy a trpelivost a ti schopni zdrhaji od policie, zustavaj uplatni zmetci a podkobercovi zametaci spiny.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Zaporne u meho a kladne u tveho komentare jasne vymezili obecenstvo teto diskuze .... nemyslici tupe ovce, ktere jsou masirovany kazdodenni reklamou v televizi a nemaji na nic vlastni nazor, natoz aspon nejaky nadhled .....

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Tak označení lidí s opačným názorem za "nemyslící tupé ovce" taky moc o objektivnosti nesvědčí...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvam se, zapomnel jsem, kde pisu. Diskuze omezencu, kteri maji za hrdiny takove velikany jako sunde, dotcom, snowden a ostatni odpad ...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Aha, kdyz nekdo zverejni spinu co provadi nejen politickej odpad spolecnosti tak je to spatne?? Takze "drzet hubu a krok" ? Vy snad chcete totalitu a diktatorstvi kde opacny nazor, nebo zverejneni pravdy, automaticky znamena "rozvraceni rezimu" a je potreba zmanipulovat dav a pro "vinika" pozadovat trest smrti, ne-li verejne lyncovani.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

..."Kauzu jsem nesledoval"...

potom napise

..."nemyslici tupe ovce...

to si reagoval na seba ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne o tupych ovcich bez nazoru, kteri hltaji kazdou medialni kravinu, co se jim zrovna zalibi a vyjadreni obzalovanych berou skoro jako sve nabozenstvi...
A sundeho kauzu jsem opravdu nesledoval, stejne jako ji nesledoval nikdo zde z diskutujicich .... pokud se ovsem jako sledovani neberou smesne clanky na pochybnych serverech ..... OMFG

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

jo jo... BTJ a jeho komentare s nadhladom :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.