Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Pioneer představil nejmenší a nejlehčí externí Blu-ray vypalovačku

Nic proti Pioneeru, ale je to postavené na hlavu. Já osobně externí Asus ještě zatížím knihou, aby byla stabilnější a docházelo k co nejmenšímu chvění. Pioneer nemůže nijak ovlivnit kvalitu média, čili je jeho krok kontraproduktivní. Kdyžtak je to obyčejná čtečka s tím, že zapisovat na BluRay je hazard.
Jo, a nový design tři palce dolů. Tahle móda vynucovat byť jen smyšlená jména je na hranici tolerovatelnosti. Facebooková generace je mi veskrze odporná.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Mě by celkem zajímal její test, něco takového by se mi hodilo a Pioneer je srdcovka.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

OT: Nejak zmizel clanek (blog) diit.cz/blog/jak-se-nechat-okrast-na-aukru-jeste-mozna-vyhoret

at aspon ze ho zachytila google cache

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:u53UDfZcc5cJ:http://diit.cz/blog/jak-se-nechat-okrast-na-aukru-jeste-mozna-vyhoret%2B...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Jojo, poslední dobou se tu dejou věci :-)))

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Něco podebného jsem chtěl napsat, čekal jsem, že se třeba článek zjeví znovu s nějakým vysvětlením. Stalo se to tady už někdy? Na tento web chodím rád, právě proto, že jsem byl přesvědčen, že tu něco podobného nehrozí.
Článek měl označení blog - jedná se tedy o názor autora a ten by si měl za svým názorem stát. Když se ukázalo, že článek působí jako čistě očerňovací zálažitost, najednou zmizel. Mrzí mě to vůči všem, kteří přispěli do diskuze a svůj čas takto vyhodili z okna a ze všeho nejvíc mě mrzí, že to autor vyřešil takto "zbabělou" metodou.
Přece není takový problém uznat vlastní chybu, či přehodnotit názor. Bylo by mi mnohem milejší, kdyby zde článek zůstal a autor ho jen doplnil slovy "prostě jsem to pos..., pardón" a věřím, že většina by to autorovi odpustila.
Tohle však podkopává důvěryhodnost celého webu (a to jej považuji za jeden z těch důvěryhodnějších). Je to škoda a doufám, že se dočkáme alespoň nějakého vysvětlení. Hlavně aby se to neopakovalu.
Ano jedná se o jeden bezvýznamný článek, v pořádku mi to však nepřijde.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvam se, ze to pisu sem, ale nenasel jsme jediny e-mailovy kontakt na redakci:
Co ma znamenat ten novy "design" stranek? To ma byt nastalo? Nejen, ze prvni obrazovka je zaplacana nepouzitelnym chaotickym balastem, jeste prestalo fungovat heslo pro prihlaseni - a evidentni s timhle problemem nejsem sam. Bohuzel v CR neni takova konkurence, abych proste sel jinam a kvalita nekterych clanku (Behemot, Wift) je jinde nedosazitelna.
Nemohli byste radeji misto takovych unahlenych a nepredvidatelnych akci dotahnout rozhrani webu dokonce? Podivejte se jinde, co vsechno uz maji - treba zobrazovani poctu novych prispevku v diskuzi na hlavni strance. Jedina dobra vec je moznost inteligentniho nahlasovani preklepu a o te ted ani nevim, zda bych ji nasel.
Co vas proboha vedlo k takove silene akci, o ktere nebyla ani zadna informace dopredu?

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Vypadá to, že zástupci šmatlací generace, navíc evidentně naprostí amatéři, převzali cdr. Tak aspoň, že už zrušili to příšerné blikání.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.