Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Z vedení Aceru odchází další člověk, přestože CEO sliboval stabilizaci

Tohle je IMHO strukturální problém - jednak přechod uživatelů z PC na tablety a mobily, dostatečný výkon starého HW, který nenutí k upgradu ve spojení s nasycením trhu (viz první bod) a v neposlední řadě to jsou nepovedené Win8, které nejsou tahounem nových nákupů, ale naopak strašákem.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jenom ať nAser zajde, vůbec to nebude na škodu.

Jinak by mě zajímalo, kde výrobci nabízej ty sedmičky když ten další shit nikdo nechtěl, jak tvrdili, že budou, letmým pohledem do kšeftu je tam toho se 7 tak 10 %. Tak leda vzít vyšší verzi (to se vyplatí!) a downgrade.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft je hodně zoufalej, když i k notebookům s W7 dává instalační média W8. Mě by to jako majitele notebooku spíš naštvalo a raději bych byl za DVD s W7, když už si kupuji notebook s W7. A to nemluvím o nějakém BFU co se silou vůle donutí, že si přeinstaluje OS a po instalaci na něj vyskočí osmičky a on přemýšlí co udělal špatně.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Netušil jsem, že Microsoft prodává notebooky. Můžete dát prosím odkaz?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to trochu jinak. Microsoft po nich chce, aby ti prodali notebook s W8 a instalacni media s W8, ale prodejce vi, ze by to tak neprodal, tak hned udela downgrade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.