Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Forrester je k tabletům skeptičtější, předkládá konzervativní výhledy

Skoda, ze zadna z techto "firem" neuvazuje jistou konstantu .... a tou je konecny pocet obyvatel tehle planety:o) A navic fakt, ze zhruba 3/4 jejich obyvatel vydelava 5 dolaru mesicne a zadny tablet si NIKDY, ani teoreticky, nekoupi ...
Tak tu zbyde zhruba pul druhe miliardy lidi, kteri by si tablet teoreticky dovolit mohli a u tech (z nejakeho zahadneho duvodu) pocitaji, ze si kompletne VSICHNI kazde dva roky koupi novy tablet:o)
Jestli si dobre pamatuju, takhle to jeste fungovalo u klasickych PC pred par lety, kdy skutecne melo smysl upgradovat kazde dva roky ..... dnes uz to neplati a lidem staci to, co maji, nez to prestane fungovat a koupi novy ...
Nejdriv bombasticke oznameni rustu tabletu .... ted strizlivejsi .... za par tydnu vyjde jeste strizlivejsi a skutecnost bude stejne uplne jina, protoze ANAL-yticke spolecnosti zverejnuji sve "vysledky" siroke verejnosti proc? ... protoze si je nekdo zaplatil:) To nejsou dobrocinne organizace a kdyz si nekdo zaplati za analyzu tezke prachy, tak ji asi neposle do sveta jen tak:o)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Za 2 týždne dovolenky som nestretol NIKOHO kto by používal notebook. Všade samý tablet, minitablet alebo smartfón. A bolo jedno či to bolo 8 ročné decko alebo 50 ročná ženská. No a jediný foťák čo som zazrel bol Nikon D5100.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem neviděl nikoho používat holící strojek:). Budu muset začít lézt do hotelových pokojů, aby moje statistika byla přesnější. To s těma foťákama má jen dvě možná vysvětlení:
a) jezdíš na dovolenou do nějaké totální prdele kde není co fotit
b) hodně špatně vidíš

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Si úplne mimo. Za dva tri roky bude notebook rovnako rozšírený ako dnes floppy drive.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Cože? Ty si v tom Súdánu byl dlouho na sluníčku? Takže za 3 roky nebude mít noťas/pc skoro nikdo? Ok ukládám si to. Jo a taky jsem nikoho neviděl hrát na xboxu 360, VŠICHNI hráli jen na mobilech, takže nechápu MS, proč vůbec toto podporuje.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

proc by mel mit notas nekdo, kdo pouze konzumuje a vrcholem jeho tvorby je triradkovy email. pro takoveho cloveka je imho lepsi tablet (ergonomie). a takovych lidi je vetsina...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vrcholem jeho tvorby může být třeba dvouřádkový příspěvek v diskuzi, ale i tak je notebook z hlediska ergonomie lepší. Psát na dotykovém displeji je utrpení, držet tablet jednou rukou a patlat po něm prstem je další utrpení, používat tablet jen tam kde je držák tabletu je vopruz a koukat na film na tabletu je z hlediska audiovizuálního zážitku ztráta času, pokud ne přímo utrpení.

Ta většina lidí už bohužel poznala jak se konzumuje na jiných zařízeních než je tablet, takže pro ně tablet zůstane jen doplňkem třeba na zmíněnou a nepochopenou dovču, kam je i podle mne zbytečné vozit notebook/desktop-TV-věž-konzoli atd.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

n1

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ses mimo

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty seš in, hlavně kvůli svému pojetí věty - tak rozšířené mezi negramoty co „rádi" něco píšou na dotykovém displeji.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

pojeti vety? tady nejsme v aristotelove krouzku retoriky
tvuj nazor je podle meho nazoru mimo :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.