Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Radeon RX 480 ze seznamu PCI SIG vyřazen nebyl

Díky. Toto zhruba sedí i s tím, co jsem vypátral já. Takhle si představuju přínosné články :)

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

takze bublina splaskla.. by me zajimalo jesli za vypusteni tyhle kachny dostal nekdo z tpu zacalovano nebo je redakci i s W1zzardem u prdele ze siri takovy svinstvo.. tohle fakt vypada ze posledni objektivni jsou nemci..

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Ač tu asi rozpoutám flame:) To AMD šetří tak, že nemuže zaplatit testy, aby se vyhla článkům jako tenhle WTF... Možna DD by mohl přispět :P

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Takto to dopadne, keď niekto nevie čítať...Čítame ešte raz a pomaly:

" AMD tvrdí, že splnila všechny povinné i volitelné."

Nie všetko, čo prešlo testami, je v zozname zapísané. Viď skvelú úžasnú Nvidiu, ktorá si tam nechá zapísať len jadro a 1060...ale to by ste zistili, keby ste článok čítali.
Odporúčam navštíviť školu, alebo očného, v každom prípade reklamovať tieto služby a žiadať plnú náhradu :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

@redakce:
Docela mi tu chybu daleko zajímavější Info a to ohledně prvního testu nového zenu v blenderu proti i7 6900. Myslím že by to byla jak zajímavější tak přínosnější novinka než tyhle "PCI" bubliny..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Internet no, nejakej jouda vymysli nejakou kravinu a za chvili se o kravine vi i v Mongolsku, potom se zjisti, ze jouda vymyslel kravinu a opet mame dalsi clanek o tom, ze jouda vymyslel kravinu. :-/

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak to se někomu moc nepovedlo, takhle to dopadá, když je někdo líný ověřovat si údaje. V každém případě to ale nic nemění na skutečnosti, že AMD se chytla za nos až po téhle"aféře", která vzešla z faktu, že Radeon papá z PCI slotu více, než jsou udávaná maxima (a neomlouvá to ani "argument", že slot má rezervy - možná ano, možná ne). Spíše je s podivem, proč k tomu AMD nechalo dojít, že by nevěděli, kolik jejich produkt bere ze slotu, tomu se mi nechce věřit, neboť v opačném případě by to znamenalo úplné diletantství, čemuž také nevěřím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mňa len prekvapuje prečo kvôli tejto blbosti sú tu dva články.
A vlastne neprekvapuje sme na DiiT-e

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

me jenom prekvapuje, ze nekomu vadi kdyz tady uvedou pomluvu na pravou miru.. vlastne neprekvapuje.. je to pomluva amd a jeji dementi kritizuje nv fan (:

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

On asi jen poukazuje na to, jaká je tady snaha to vše omluvit, až zapadá pravá podstata problému - překročení specifikací PCI u prvotních Radeonů a nic na tom nemění nějaké uvedení v nějakých lejstrech. Že to AMD opravila, to je jen dobrá zpráva, ale proč to pustili do světa, to zůstává rozum stát a rozhodně taková věc sama o sobě není pro AMD dobrou vizitkou a na pomluvu si firma zadělala sama svým chováním. To je prostě fakt. Plusem je vcelku pružné zareagování na problém a jeho náprava.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

'' zapadá pravá podstata problému ''

jo.. zapada prava podstata problemu ze se tohle deje roky s gtx750, gtx950 i nekerejma 960, ale zadnej web to nerozmaznul.. nVidie je superusporna a kdyby si nekdo troufnul otevrit kauzu o spotrebe a podkopat jeji svatej gral, mel by u nVidie utrum.. (: zadnej hw na testy a podpora.. o hw amd si kazdej muze vymyslet jakou chce pohadku a je to ok (:

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Taková tvrzení prosím VŽDY doložte, jinak nejste o nic jiný vymýšleč pohádek než o kterém píšete. Já po tom pátral a nenašel jsem nic kromě recenze GTX 750 na tomshardware, kde naměřili milisekundové peaky nad 100W, nicméně průměrná spotřeba byla na 60W. Problém s RX 480 byl ten, že měla 100 W průměr.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No a nyní tu máme tvrzení, že průměrná spotřeba Radeonu RX 480 ze slotu je 100 wattů. Ještě nedávno to bylo až 85 wattů v nejnáročnějších okamžicích těch her, ve kterých mají Radeony vysoké energetické požadavky, teď je z toho 100 wattů v průměru :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-480-polaris-10,4616-9....

"We skipped long-term overclocking and overvolting tests, since the Radeon RX 480’s power consumption through the PCIe slot jumped to an average of 100W, peaking at 200W. We just didn’t want to do that to our test platform."

Ale to bylo samozřejmě před opravou driverů. EDIT: a asi šlo o OC takže normální průměr bude trochu níže na těch 80-85W.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.