Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Radeony R 300 budou podporovat VSR [anketa]

Obávám se, že při úrovni "optimmalizací" současných her nebude mít ani nový Radeon Fury s HBM ramkami dost výkonu na to, aby VSR antialiasing provozoval bez citelné ztráty výkonu... takže raději vyšší FPS a méně toho antialiasingu.

Alespoň bude ostřejší obraz :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mas dojem, ze fury nezvladne v soucasnych hrach 4k, ani s hbm? pesimisto :) Kdyz to zvladne 980Ti...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"The AMD Radeon R9 370 OEM is based on the Pitcairn Pro core architecture, featuring 1024 stream processors arranged inside 16 compute units, 64 texture mapping units and 32 raster operation units. The card comes with up to 4 GB of GDDR5 memory which runs across a 256-bit interface that pumps out 179.2 GB/s band-wdith and is clocked at 975 MHz core and 5.6 GHz memory frequencies. The card requires a single 6-Pin connector and doesn’t feature support for Freesync technology but does come with DirectX 12 support." (zdroj je vraj MSI)

Na WCCFtechu pisal jeden z modov, ze to bude rebrandnuta a optimalizovana r7 265ka. Inak, slide, kde AMD, ze r7 370 je 20 percent lepsia ako Gtx 750Ti by asi nemal zmysel, ak by to bola rebrand r9 270ka, kedze ta uz je rychlejsia. Mozno kvoli energetickej uspornosti a architekture to takto spravili :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je IMHO nesmysl. R7 265 je totiž zkriplená R9 270. Těch protichůdných informací je už tolik, že to nemá smysl řešit. Počkejme na reálné produkty.

Nicméně to, že 370 bude minimálně upravený čip, tomu jsem ochoten věřit, protože to dává logický smysl.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Osobně tomu přestávám věřit. Opravdu se mě nezdá, že by AMD dokázalo takhle kousek před vydáním utajit nový čip. Navíc vlastně by to ani nedávalo smysl, proč by AMD příchod nového čipu takhle utajovala.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No-xi, musím ti vytknout ten smajlík, to se do vážně míněného přípěvku prostě ne-ho-dí!!! :-) :-) :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jo, ta degradace ... strasny, kam ten svet speje. :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.