Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Prodeje Samsung Galaxy S6 zatím nedosáhly očekávání

Pán autor opravte si ten kurzový prepočet ceny vo vete: " Korejští operátoři zatím nové Samsungy dotují jen „minimálně“ (částkou 210 wonů, tj. necelých 4500 Kč)." NIE 210 ALE 210 000 wonov!

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

díky, opraveno, vypadlo mi „tisíc“

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak a teď babo raď! Tak prodává se hodně nebo málo?
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/368146-zajem-o-prvni-mobil-s-d...

Nebo je tento článek jenom o S6 (a S6Edge nezohledňuje)?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

ten oborvský záujem vytvárajú dodávatelia a operátori, nie koncoví zákazníci

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Novy top model kazdy rok. A ocakavaju, ze kazdy rok stary zahodim a kupim novy? To su blazni, rovnako ako aj s TV - malo kto je stavany na to, aby menil kazdy rok zariadenie (a tu uz ani nehovorim o peniazoch). Rozdiely oproti minulej generacii su male, zas vsetko instalovat, customizovat ... Maju prehnane ocakavania aj ked je to zrejme dobry telefon - kupyschopnost a kupyochota nie je nekonecna.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Presne. Smart-blb-genius-lopato-tableto-fón za tisic € kazdy bozi rok si moze kupit iba idiot, snob, alebo SAP administrator v Deutsche Bundesbank ..... Bezny Slovak zijuci zo 7-8 stoviek BRUTTO mesacne (1/2 naroda) na take c0c0tiny nieze nema cas, ale v prvom rade peniaze.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi přesvědčen, že top model má být určen pro každého? Domnívám se, že (nejenom) výrobce si to nemyslí...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že žádný z větších výrobců nezahrnuje do svých plánů takto nízkopříjmové obyvatelstvo. To je ztráta času řešit prodeje zbytného zboží v zemích, kde si lidé vydělají tak, tak na své základní životní náklady a kde je hlavním sloganem sleva, akce, u nás levněji. Prostě je to určené lidem, co jsou schopni si vydělat lepší peníze a mají jinak nastavené životní náklady. Tady také je nepředstavitelné zaplatit za rodinou večeři 150-200 Euro, v zemích kde lidé myslí trochu jinak, je to běžné a neřeší se to. Proto pak útrata za mobil je brána z jiného úhlu. Pak je mobil za 800 Euro co používám 2-3 roky naprosto v pohodě, protože je to půlka toho co dám za týdenní potápění.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Suhlasim, ale preto aj pisem ze nejde o peniaze. Mne sa nechce menit telefon kady rok - niet motivacie a nechce sa mi s tym zaoberat a bavit - nie je to otazka penazi. Rok je proste uz moc kratky cas pre ludi, ktori telefonom neziju. Ale vyrobcovia to asi vidia inak.

Poznam ludi, co zarabaju smiesne peniaze a su schopni zadzit sa aby si kupili top model. Nie je to o peniazoch, je to pre nich dostupny "luxus", ukazka ze nie su zas taki looseri. Nastastie takych ludi je cim dalej menej.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takže každý, kdo má na telefon 1000 Kč ~ 40€ měsíčně (počítám každý rok nákup telefonu za 20k a prodej za 8k) je idiot? Kolik prosím můžu maximálně utratit za telefon, abych byl dle Vás dostatečně inteligentní?

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

predpokladal bych ze customizaci dela na svem telefunu jen malo lidi, tedy takove ty slozitejsi customizace, zmeny vyzvaneni a tapet jsou drobnosti

a co se instalace tyce, jaky je s ni problem, zapnu telefon, zadam svuj ucet na GP a pak si cca hodku pockam nez si to telefon sam nataha a nainstaluje, pak si rozhazim ikonky jak jsem zvyklej a tim to konci, co je na tom sloziteho?

a k otazce ceny, ne tohle opravdu neni telefon urceny lidem co sotva prezijou z vejplaty a kdys nasetri mesicne 50-100euro tak jsou stastni, tohle je TOP model dane znacky a predpoklad je, ze kupujici takovou cenu akceptuje a s velkou pravdepodobnosti si na takovy telefon vydela za tyden ci mene, pro ty mene majetne a mene vydelavajici ma dana znacka spoustu jinych levnejsich modelu zacinajicich rekneme na ctvrtinove nebo petinove cene :) ber to tak ze tento telefon je proste treba takova Audi A6 (vyber si auto dle sveho vkusu ve vyssi stredni tride), taky na ni holt nema kazdej

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Skoda ze se tu taky nezminuje za podle DXO marku se Samsung S6 (edge) stal novym vudcem v kvalite fotek mezi mobily.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Velké oči pro nic, protože racionálně nenabídl nic. Neměl jsem TouchWiz nikdy, ostatně Cyanogenmod, XPrivacy mi přirostlo k srdci a Sony (po registraci) nedělá ani obstrukce s rootnutím. Jsou to také potvory schopné hrát interní oxidaci na krytku a časté nabíjení i když člověk používal dock. Nejen, že telefon snadno praskne, ale on se rovnou vysype. Fotopahorek významně nepotěší, stejně jako absence senzorů a bez microSD slotu. Kapacity není zrovna nazbyt, když se všichni ženou za PPI a 4k s cenovkou za 128GB, jako slušné úložiště v honbě za 4k. Jen proto, že dobře vypadá si telefon kupovat nebudu a logo jablka nenese.

Jestli je telefon, na který čekám, tak právě Sony Xperia Z4 Compact - všechno podstatné i do divočiny v kompaktním balení.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tempo ~200 tis mobilů za 10 dní = ~7 mil mobilů za rok. Nikoliv 60 mil

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

A čemu se divíte, už to mají všici, věděj co je to za drek a další už nikdo nechce, kór předražený pádlo s androidem :-D Pokud u někoho vidím plácačku tak je to téměř vždycky Samsung...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.