Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung Galaxy S8 / Plus používá dva různé fotoaparáty

bohužel samsungy mají jedno zásadní mínus které mnoho lidí nepřekousne - celý telefon ve skle...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale taky mají jedno velké plus, které má spousta lidí rádo - celý telefon ve skle...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To preci zalezi na tom, jestli je to sklo bezpecnostni a imploduje nebo obycejne a exploduje. :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Sklo je hezký, žádaný, módní. Byl jsem rád, že takový telefon mám a vždy jsem se jím kochal. Až do okamžiku, kdy mi spadl. Naštěstí na záda. Zakoupil jsem tedy plastový kryt zad, takže můj krásný telefon už není tak krásný, jak býval se skleněnými zády. Ale zase není tak ošklivý, jako býval se skleněnými popraskanými zády. Když si pomyslím, kolikrát moje paní upustila plastovou S5 a nic se jí (nic se oběma) nestalo...

Když nad tím přemýšlím, vlastně nevím, proč chtějí zákazníci drahý, lesklý v kovu a skle ukutý přístroj. Stejně se většinou tyto strojky dříve či později objeví ve škaredém obalu. Vrcholem jsou pologumové "šprcky".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne tohle mi take vrta hlavou.
Bud chci telefon ktere dobre vypada - a vybiram podle toho, nebo potrebuju stroj ktery prezije temer cokoliv - a vybiram podle toho. Degradovat tel. za xx000 penez na gumovou - vystizne receno - sprcku, proste hlava mi to nebere.
Asi nejaka schizofrenie zakazniku..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je potom přístroj akorát na okrasu - do kanceláře, ideálně kde je koberec. A pak dobře polstrované pouzdro. Nejhorší je že to cpou všude i do A5tek. Málokdo má telefon jako šperk....
Proto zlatá S6 která tuhle zhovadilost nemá.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S6 je ta, který jsem rozbil skleněný záda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pardon, samozřejmě to mělo být S5. S6 jsem jenom vyzkoušel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zániku Samsung bezzrcadlovek je mi také líto, líbilo se mi to, hlavně ty jejich objektivy byly fajn, dělali několik vynikajících palačinek - 16, 20, 30 mm. Vůbec nechápu, proč to zachcípli, hlavně po NX-1, která je vážně povedená. Nebylo to o nic horší než bezzrcadlovky ostatních výrobců, dokonce i ceny objektivů nebyly nějak přemrštěné (jako třeba Pentax vyloženě vyvraždil své palačinky prudkým zdražením - tuhle sebevraždu Pentaxu jsem dosud nepochopil).

Tak možná to časem bude ke koupi někde v bazaru nebo na eBay za zlomek ceny, celá sada, jak se toho lidé budou coby bezperspektivního zbavovat a obchody vyprodávat zásoby.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.