Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung Galaxy S9 bude prvním a jediným s Qualcomm Snapdragon 845

Novej LTE modem, novej SoC, mozna tam bude i novej Android. A sakra. :-/

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A Snapdragon 835 vykoupil všechen Samsung, žádná další "vlajková" loď ho mít nebude.
Pamatuju si to před 1/2 rokem správně?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

PROSIM REDAKCII DIIT.CZ ABY UZ NECO KONECNE UDELALA S NASLEDOVNYMI PROBLEMY:

>NEDA SA PRIHLASIT NA UCET
>NEDAJI SE ZHLIZET KOMENTARE(STRANKA SE JAKO IDIOT ZASEKNE)
>KOMENTAR KTERY NAPISU SE NEZOBRAZI/NEULOZI A JESTE K TOMU ME ODHLASI

TYTO CHYBY POZORUJI UZ VICE NEZ 3 LETA A NIC, BUDTO SPRAVUJTE DIIT.CZ NORMALNE ANEBO SI ZBALTE SVE SVESTKY, ZRUSTE HO A OBNOVTE, DEJTE CDR.CZ ZPET NORMALNIM LIDEM KTERY HO ZPRAVOVALI PREDTIM.

JA VZDY SPOMINAM JAKE BYLO KLASICKE CDR.CZ NORMALNI, PREHLEDNE A JEDNODUCHE, DIIT.CZ JE JENOM SRACKOIDNY ODVAR NASILU ABY BYLO KAM JEBAT/SRAT REKLAMY, JESTE ZE MAM ADBLOCK PLUS.

DEKUJI

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Od doby co vysla Vega, jsi tu zacal mit provokativni komenty a ted uz vyjizdis i po redakci jo?

Ode me +1. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ooo objeveno tajemstvi CAPS LOCKU navic od cloveka co pouziva ADBLOCK PLUS (to jsou ti posledni co by meli kricet ze jim neco co je zdarma obcas nefunguje :) )
nevim ale nemuze byt vetsina problemu zpusobena tvym HW/SW sestavenim kdyz na tabletu/mobilech/PC takove problemy osobne nemam a obcasny drobny vypadek sluzby jednou za par mesicu je akceptovatelny....(ostatne jsem nazazil jediny system ktery by fungoval 100% po celou dobu sve existence )

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nedělá se i CAPSBLOCK PLUS?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mne vzniká popisované správanie len vo firemnej sieti, pričom doma sa mi to nestáva. A to používam v oboch prípadoch na striedačku Firefox a Edge. Občas keď mi nechce zobraziť komentáre stačí otvoriť web v súkromnom režime.
Takže popisované prejavy by som pripisoval skôr nejakému zvláštnemu firewallu, alebo routeru, ktorý nepracuje korektne s webom. A ako píšu aj kolegovia vyššie, tým že používate Adblock by som sa až tak nechválil, zvlášť keď chcete kritizovať web ktorý z reklamy žije

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Špatný den v kanclu? Nejsou to globální problémy..

Mě jede vše v pořádku. Vivaldi, chrome, firefox. Doma, v práci přes proxy na firemním notebooku, i mimo běžné destinace přes mobilní připojení.

PS: Běžte s CapsLockem doprdele.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Muze mi nekdo vysvetlit v cem bude novy 845 tak neodolatelny? Kdyz pominu hry, prijde mi, ze od jisteho momentu je skoro celkme jedno, co tam ve vnitr je (normalniho). Pouzival jsem Note 4, S5 a pokud to clovek nezasere tunou sluzeb, co mu bezi na pozadi, tak to proste jede normalne. Ted jedu na obstaroznim Note 2 a taky to jde.
Pochopim, ze nekdo uzije silnejsi CPU v pocitaci, kdyz mu na tom bezi neco, kde se vetsi rychlost projevi v minutovych-hodinovych usporach casu. Ale jestli mi nekde bezi SG 835 nebo 845 nebo Exynos xxxx.... mobil proste jede

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.