Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung rozjel masovou výrobu na pokročilé verzi 14nm procesu

Udělalo by mi hodně velkou radost, kdyby zprávy z posledních dnů (nové mobilní GPU od Nvidie, rozjetí výroby Samsungu a zlevnění FURY) předznamenávalo hodně brzkej nástup, alespoň nějakých 14nm GPU od AMD.
Ale asi můžu jen snít dál, protože kdyby se takový zprávy dostaly i k Nvidii, tak by to asi někdo někde vyšťoural a všichni by jsme to už věděli :(

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No, ty "mobilní" GPU nvidie IMHO spíše znamenají prodloužení čekání, jinak by to asi neuváděli. Druhá, ta pozitivnější varianta je že chtějí vyčistit sklady - ale to si myslím, že asi nebude moc pravděpodobné.

Naopak ta sleva na Fury může znamenat to, že (jak taky psal no-x) nebude Fury X2, což by zase mělo znamenat, že pro tu kartu už AMD nevidí důvod ji vydávat, ergo že náhrada je za rohem a životní cyklus X2 modelu by byl asi velmi krátký.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Já si počkám jak nám to osvětlí NESTíček :-) Nemůžu se dočkat :-) To zas budou teorie "velkého třesku a pod..." Ten klučina je opravdu téměř jako ten seriál :-) :-)

Možná by redakce mohla udělat nějakou další sekci/kategorii např.: "NESTíkoviny" a mohli mu dát prostor, mě by se to líbilo... Co NESTíku dal by jsi to???

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.