Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung končí s počítači, divizi chce prodat Lenovu

Pro me je Samsung predevsim vyrobce baterii. :-D :-D :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Samotné baterie za ten jejich Galaxy Note "Jan Hus" edition možná ani nemůžou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hehe, je to pet minut, co jsem si z ciny objendal 4x18650 samsung, tak jsem zvedav:o) Nebyly sice nejlevnejsi, ale 12000mAh 18650 jsou IMHO trosku fake:o)))) Strasne jsem se pobavil zas brouzdanim po ebay, tam se fakt uz neda nakupovat .....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

18650 Samsung 12000mAh budou fejk nadvakrát - za prvý to nebudou Samsungy a za druhý to tu kapacitu taky mít nebude. Tedy pokud těch 12000mAh není myšleno tak, že jde o 4x aku po 3000mAh :) U 18650 beru jako rozumné maximum do cca 3500mAh (zvl. Panasonic, Sanyo). Jinak origo Samsung 18650 jsou kvalitní aku také. X let používám Samsungy 2400mAh v různých svítilnách či nářadí a držej.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Sak rikam, ze jsem se pobavil nad tema kapacitama .... uvnitr bude normalni AA 1Ah Ni-MH baterka, jako ve vetsine pripadu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jak celé počítače nevím, ale od Samsungu mám pár pevných disků, klávesnici a dva monitory (T220 a T240). zatím všechno šlape :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já si říkal když končil HP s notebookama, co těm lidem budu prodávat když chtějí levnej a relativně slušnej notebook, a zbejval už jen Samsung - no, a teď je po něm veta taky (v počítačích - nevím jestli to mají rozdělený na sestavy a notebooky, předpokládal bych že divize počítačů obsahuje obojí).

Z leninova ani pozdrav, mě stačilo už jenom to, že do sestav cpali MSI desky... a taky po tom, co mi prošel pod rukama nějakej ten jejich IdeaPad. Brr.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jojo ... bezny pocitac si klidne postavim sam (a nejspis vetsina ctenaru tady), ale notebook je tezsi orisek ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak on to neni orisek, vzdyt ty notebooku jsou vlastne celkem levne, jelikoz jde o mainstream. Kdyz nevis co s penezma, tak jasna volba surfacebook, kdyz mas plno prachu, tak nejaky hiendovy ultrabook dell, hp, surface pro .... kdyz mas mas celkem dost penez, tak koupis neco kolem 30ti .... kdyz nemas moc, tak kolem 20ti, kdyz nemas prachy, tak 10-15 a i jako socka si za 5 vyberes:o) Urcite jsou ale notebooky levnejsi a kvalitnejsi nez pred 10ti lety .... pred 10ti lety stal nejlevnejsi acer 30 tisic a byl mozna kvalitnejsi nez dnesni nejlevnejsi acer za 5 tisic, to je klidne mozne. Ale dnes za 30k, bude kvalitnejsi nez za 30k pred 10ti lety, takze cerne bych to nevidel a ta aura nekvality je dana proste tim, ze se snizuje cena a naklady a pak si myslis, ze klesa kvalita, ale ta ve stejnem cenovem rozpeti roste. Dnes ti prijde divne dat 30k za opravdu dobry ultrabook, ale neni ti divne to same dat za telefon s moralni zivotnosti rok (a to jeste jenom kdyz koupis iphone, jinak je to mnohem horsi), pritom jak rikam, pred 10ti lety to same dal clovek za shitoidni plastovy acer s lamacima pantama a pentiem M s 1GB RAM (a to jeste po doplatku:o)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To je sice mozne ale ja mluvil o tom, ze si ten notebook nemuzu postavit sam z komponent.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak koncil HP? Dyt furt delaji ne? A je tu furt jeste DELL, Toshiba, Lenovo, Siemens(Fujitsu) pokud nechces Acer, MSI, Asus, ale taky nemusi mit spatne modely. Nebo pak muzes jit do ultra segmentu surface, on ani neni zas tak drahy, kdyz se veme treba dnes vsude omylany cinskych zgreb xiaomi za mnohem vyssi cenu:o) A nebo taky lidi kupovali macbooky s windows, ale dnes uz se to zvlast s 10kama bez dotykoveho displeje ty macbooky nevyplati, o tom, ze surfacy jsou mnohdy i levnejsi a parametrove a dokonce designove lepsi, tak uz vlastne o macbooku nema smysl uvazovat, ale moznost to je, stale asi lepsi nez acer za 5k:)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Bezne pocitace dnes vyrabi kazdy druhy eshop + par jakoze znackovych 1.5x drazsich sestav od nejakeho ROGu nebo tak.
A co je to za samsung monitor? To je nejaky all-in-one? S tema taky konci? Dobre jim tak, at vyrabeji chromebooky, to je sazka na jistotu, stejne jako galaxy note:o)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.