Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Seagate uvedl 10TB disky plněné heliem

toto je stará technológia natiahnutá na ďalších pár rokov. ja chcem HAMR s kapacitou niekoľkokrát väčšou, alebo nech sa vyserú na disky a robia poriadne SSD. momentálne okrem intelu a toshiby nikto poriadne SSD nevyrába. som zvedavý na nové Transcend SLC SSD.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Coze ? Intel vyrabi poradne SSD ? nebo myslite ty podnikove vecicky ? jo tak ty ano... consumer Intely jsou stejne shmejdy jako ostatni - radic od buhvikoho z ciny, chipy to same, akorat je na tom nalepka Intel.. nebo uz otocili a vratili se k vyrobe vlastnich cipu/radicu ?

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

no v Nexenta SANoch mame v superlacne (levne) Intel DC S3500 a nejake enterprise Toshiby ako L2arc a Stec ZeusRAM ako ZIL. Predtym sme mali aj ine znacky (vsetko enterprise rady), ale vsetky tie SSD skapali do 2-3 rokov.

edit: toto mala byt odpoved pre franzzz

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Intel DC S3500 je nizsia enterprise rada. Je to najlacnejsie Intel SSD, ktore ma ich radic a nie na Sandforce. Sandforce ma totiz dost problemov, ktore ani intel vo slastnom firmware neporiesil.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No teda hrůza mě jímá, už když vidím ty parametry..7 ploten a 14 hlav? To bych nechtěl ani za nic, každá hlava a plotna navíc znamená problémy..riziko poruchy. Ať si píšou, že mechanicky disk vydrží stejně jako předchozí disky, tak logicky ten disk žádné extra otřesy nevydrží.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.