Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony dementuje zprávy o vývoji vlastního ARM čipu

Mohl by autor zpravy dat nam, kteri na spickovy a take drahy Sony Xperia Z5 nemame, vedet, jak moc dobre ten telefon slape? Jak je na tom s vodeodolnosti, jaka je kvalita fotoaparatu atd. Proste jestli by nechtel udelat recenzi na ten kvalitni vyrobek. Myslim, ze by to bylo velmi ctene tema, uz jen proto, ze my co mame zkusenost s predchozimi poruchovymi nedodelky od Sony, nekvalitnim fotoaparatem, ruznou kvalitou displeju v ramci jednoho modelu smartphonu, se radeji znacce Sony vyhybame velkym obloukem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Asi vieš kde hľadať viac informácii o SX Z5. Myslím si, že recenzia jedného kusu neukáže práve tebou uvedené chyby modelu. Mal som Sony P a tiež to bol môj posledný Sony aj napriek tomu, že to bol dobrý telefón.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

naopak já vlastnil SE T710, K700i, P900i,P910i, P990i P1i (to se mi tenkrát cšcihni posmívali jak na tom můžu psát SMS, a proč mám takový pádlo) a mezitím i různé jiné modely (nokia 3310,3410, ericsson T28, R320, HTC cruise, HTC HD, ňáký mizerný samsungy a lg, motorlu, blackbery, u kterých si už ani nepamatuju jak se ten šmejd jmenoval, a později sem přešel na SE X active, pak GO, a teď vlastním Z1compact...

Ze srdce můžu říct, že ať sem měl cokoliv jinýho než sony (eric...) tak sem vždy narážel na nějakej problém, nebo to bylo zastaralý, nebo neodolný, nebo prostě jen ergonomicky špatně. jediná světlá výjimka byla nokia, k tej mám neutrální pocit. telefon dobrej, nabíječku měl každej.. a i to vcelku fungovalo. s nostalgií rád vspomínám na P910i - běhat na tom tenkrát třeba windows mobile byla by to paráda, symbian UIQ nic moc. s aktuálně vlastněnou Z1compact sem naprosto spokojenej. nabíjím jednou za tejden, šlape to velice rychle i po roce, s vodotěsností problém nemám páč nabíjím v doku, krytky sem otevřel jen jednou, vložil simku, slot karty nechal prázdnej, kapacita mi stačí, sem tam vyjímečně použiju usb hosta abych si přehrál něco z flasky do mobilu.. co mi ale strašně vadí je kapacitní display a absence stylusu. proč když už tam musí být podpora multitouch nemůžou integrovat oba systémy? kapacitní režim je na kreslení, přesný klikání, a obsluhu pod vodou, rukavicích atd naprosto nepoužitelnej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.