Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony odložila Playstation VR, protože čeká na více kompatibilních her

ja doufam v podporu u the last of us

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo hraní third person střílečky ve VR je fakt pecka ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

mám takový pocit, že Neil Bellit trolloval o Last of Us v 3D ...
ale pokud náhodou to myslel vážně, tak jste mu to natřel a všechny nás ještě rozesmál :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Niektorí ľudia sa budú čudovať, ale je to fakt pecka. Samozrejme hry z pohľadu prvej osoby sú lepšie vo VR, ale aj third person je ďaleko lepšie ako klasické hranie. Pretože imerzia je rozhodujúca. Teda pocit, že sa v danom svete nachádzaš tam je aj v takomto prípade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud budu stále cítit váhu brýlí na obličeji a budu slepě chodit po reálné místnosti, kde moje tělo ucítí leda náraz do futer tak to nikdy nebude reálný IGI pocit ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Váha CV1 aj HTC Vive je úplne v pohode. Oproti development kitom je to pocitovo o dosť lepšie. A slepo po miestnosti nechodíš. CV1 do toho nepočítam, keďže to je prezentované ako na sedenie. Čo sa týka Vive, na začiatočnej konfigurácii si presne vymedzíš priestor po ktorom chceš chodiť. Takže tam sa počíta, že bude volňý. Ak sa priblížiš k hranici tohto priestoru, Vive ti dá o tom vedieť. Myslím, že na prvú customer verziu je to dostačujúce riešenie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vážně bych chtěl pouze plastické 3D pozorovatelné z větších úhlů ... alespoň ve formě která by se vyrovnala zážitkům z Nintenda 3DS ale na svém monitoru . Aha oni 3D obrazovku už všichni významější výrobci zase stihli zavrhnout :/

Pokud VR nakonec bude znamenat jen mít na hlavě nepraktickou přilbu s dvěma mobilními displeji a nějakým tím polohovým tracking systémem , přičemž jediným přínosem budou jednoduché hříčky a tuctové FPS hry z vlastního úhlu pohledu ...... tak je tady (kua) něco moc zásadního špatně .

Takové HW rozšíření je imho zajímavé jako doplněk pro poměrně omezenou část zákazníků a celkově větší ochotu dalších investic od mainstreamu také nelze předpokládat .

Nechci to říkat nahlas , ale vypadá to , že s Oculusem nám tu vyrostla další bublina , na kterou se podařilo nachytat dostatek managerů k tomu aby i důvěryhodné filmy začaly produkovat pro mainstreamový trh drahý HW s tristně omezeným využitím ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mal by si si to radšej vyskúšať. Pretože aj VR s druhým development kitom od Oculusu je ďaleko lepšie ako hociaké 3D na obyčajnej obrazovke. A to nehovorím o CV1 a HTC Vive ktoré sú ešte citeľne ďalej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkoušel jsem . Po prvotní WOW u mne následovalo jen hmmm , tak teda jo , hmmm , hmmm .
Oculus jsem měl na hlavě jen v první verzi s mizerným rozlišením . Cardboard z plastu jsem si nechal dovézt z Číny a Vivo si umím představit . Prostě stále jen pouťové atrakce na chvilkové odreagování.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja som mal DK1 aj DK2. HTC Vive a CV1 som si bol vyskúšať. Už DK2 bol veľký skok. Nieto ešte CV1 a HTC Vive, ktoré sú opäť o kus ďalej. Cardboard do toho ani nepočítam. To je len niečo ako proof of concept (teda prototyp na ukážku, že niečo funguje). Nič viac. Podľa toho sa nedá nič hodnotiť. Čo sa týka mobilných, odskúšal som si momentálne nejalepšiu verziu v podani Samsung Gear VR. V porovnaní s CV1 či Vive sa mi to ale nepáčilo. Čo tomu chýba je ale viac kvalitného SW. Teraz je to naozaj iba o krátkych hrách či demách. Máš ale aj výnimky ako napríklad Vanishing of Ethan Carter, Edge of knowhere či The Gallery. Budúci rok majú prísť väčšie hry ako napríklad Fallout 4 pre VR. Čo už je myslím dosť veľké lákadlo (treba dúfať, že nebude jediné).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Len pre zaujímavosť tu je zoznam hier, ktoré by mali mať časom podporu pre Vive:

https://www.finder.com.au/gaming/complete-list-of-htc-vive-vr-games

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.