Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Umírající legislativy SOPA/PIPA briskně nahrazuje CISPA

Nemluvě o tom, že mafiánská sebranka, momentálně nám katastrofálně vládnoucí, určitě jen slintá po možnosti něco takového okamžitě zahrnout i do českého právního řádu - pokud vím, zákon o kybernetické bezpečnosti stejného ražení je připravován i v ČR.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Petice proti tomuto návrhu již běží na adrese:

http://www.avaaz.org/en/stop_cispa/?cxOLtcb

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"ale již nějaký čas sledujeme, že se americká ústava postupně přepracovává v role krepového papíru prodávaného za jiným účelem"

Na ústavu tam už nikdo nehledí. Už jen to, že padělání peněz je v USA zakázáno ústavou a jako jediné platidlo definuje zlato a stříbro, je dnes hrubě porušeno tím, že dolar je nekrytá měna a FED si je tiskne jak na běžícím páse. Tak jaké pak budou diskuze ohledně svobody na Internetu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No US ustava je skvela vec, je dobre napsana a vse co tam neni nesmi obamova administrativa delat, ani potirani drog, niceho ... tak to skryli za mezinarodni obchod, ten regulovat muzou.
Dnes uz si ale na nic nehraji a tak je pres 90% zakonu v USA p[rotiustavnich a ustavi soud v USA je zkorumpovany.

V CR tomu tak neni, ale prosto ma pry 70% zakonu ustavni vady, ale nejsou protiustavni jako celek, jina vec ale je, ze ne kazdy muze podat navrh, na prozkoumavani ustavnosti zakonu a tak kdyz neni politicka vule nekoho z vladcu (coz je vlada, nadnarodni podniky, banky, vysoci urednici, tedy ano i soudcu) tak se to sice vi, ale kasle se na to.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.