Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Správně úchylný plugin: Bottom UI pro Firefox

Mám hlavní lištu ve Windows 7 napravo, protože vlevo je druhý monitor. Na Macu mám lištu dole i přesto, že monitor je 16:10. A v Linuxu ve Window Makeru mám dock také napravo, protože tam vždycky byl (tím se asi dostávám k tomu, proč jsem to ve Windows dal také napravo).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve Windows mám na hlavním monitoru hl. panel dole a na vedlejším, který mám napravo, mám hlavní panel u levého kraje. A co se týče prohlížeče, tak ve staré Opeře jsem měl lištu tabů vždycky vlevo, což bohužel již nyní není možné a tak trpím u klasického zobrazení..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jako Evropan čtu zleva doprava, a to z levého horního rohu, nedává mi smysl strkat přesně do těch míst nějakou nepodstatnou lištu. Současně pohyb ruky k sobě je nejjednodušší a do rohů obrazovky se nejlépe trefuje (Fittsův zákon). Proto mám skrývací panel v pravém spodním rohu. Jsou v něm hodiny, sloupcový graf pro zatížení systému a upozornění. Na spouštění aplikací, přepínání oken apod. je přece klávesnice.

V prohlížeči jedině Tree Style Tab, skryté lišty a ovládání klávesnicí, mj. když už máme ty nudloidní displeje.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

2x 19" monitor, levý zcela prázdný pro okna, na pravém lišta dole, napravo nahoře gkrellm, pod tím upravené dvě lišty jen s ikonama vedle sebe tak, aby se vešly na šířku gkrellmu.

Btw. S.re jen mě, že na stránkách diit/cdr nejde používat zpět a vždycky to skončí na stejné stránce na které jsem "zpět" použil?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Firefox, Chrome, Safari = ok.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to už opravdu bude asi na čase dát Opeře na linuxu sbohem ;(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

2x23" 16:10, pravý hlavní, levý odkládací. Windows 7 taskbar na levé straně pravého monitoru s použitím malých ikon roztažený na 145px. Problém pouze, že některé bubliny od aplikací z icon traye vyskakují na pravém monitoru a některé na levém,

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Podobna funkcionalita byla v Opere uz v dobe, kdy Firefox jeste ani nevedel co je HTML. RIP Opera :-(

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

ked som sa prestal smiat, chcel som sa hned prihlasit a napisat... ale predbehol si ma. Aspom sa teda pridam k RIP Opera...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dá se říci, že podobné a další ještě lepší funkce měla Opera ještě tehdy, kdy Firefox neexistoval. Firefox postupně vykradl vše z Opery, ale na některé funkce nestačil, proto je dodnes nemá. Mslím tím třeba panel na levé straně, kde jsou dostupné různé funkce a záložky. U Firefoxu se toto řeší pluginem.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

No možná pro někoho je to přínosný mít panely dole, ale podle mně patří panely na bok - používám ve Firefoxu plugin vertical tabs ( + asi dalších 20 pluginů které potom z Firefoxu udělají pro mně jakžtakž použitelný prohlížeč :) . Nechápu proč na to ještě nemají v prohlížečích přímo implementováno, když už máme ty tak zbytečně široké monitory.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

moja win7 lista ma 24px, nepochopim ludi co pouzivaju ten defaultny humus

na tom obrazku je najuchylnejsi ten diit.cz, uz som aj zabudol jak vyzera bez vlastneho userstyle a odzoomovania, fuj

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Som jediný masochista, čo má lištu uprostred? Mapa na pozadí je len screenshot/background.
http://postimg.org/image/wr5630pnf/

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Doma mám väčšinou tak "defaultne" a moc sa stým nezaťažujem (Windows = loader pre hry a youtube), ale v robote kde to je HD monitor plus otvorený laptop mám lištu naľavo a oddeľuje tie 2 plochy. Aj keď teraz s novým notebookom so Sedmičkami to je zatiaľ tiež defaultne, ešte som sa s tým nebabrala. Na Jablku mám dock naľavo.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Na desktopu s Win7 mám na 24" monitoru (1920x1200) lištu normálně dole, neschovávací - rád vidím co se tam děje. Na notebooku s Win7 a malou 11" nudlí mám lištu vlevo, také permanentně. Na iMacu dock normálně dole, schovávací.

Ve FF mám na všech kompech a platformách vlevo seznam záložek (All-In-One-Sidebar plugin) a také mám dolní lištu, ta prostě musí být, i když byla už párkrát "schována". Panely bych si dolů nedal, ale proti gustu žádný dišputát. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Dříve na monitorech formátu 4:3 či 5:4 jsem míval hlavní lištu win dole.
Od doby co jsem byl nucen přejít na "širokoúhlé" monitory (naštěstí až na NB alespoň 16:10), mám na desktopu i NB lištu na levém okraji, neskývací. V práci na dvoumonitorovém pracovišti mám hlavní lištu na pravém monitoru, taktéž na levém okraji.
Ve Firefoxu mám nahoře adresní řádek a ouška otevřených panelů, dole nic, a nalevo případně otevřený seznam uložených záložek, nebo historii.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.