Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Test ASRock XFast USB: Zrychlení USB 3.0 i USB 2.0

Tak já vám doporučím něco jiného pro zrychlení USB2.0 :D
dejte USB2.0 zařízení do USB3.0 portu a dostanete se taky na 40-41MB/s.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

fakt ? som neskusal, ani nenapadlo by mato, myslel som, ze USB3 je USB2 cez klasicky kompatibilny radic + draty naviac kde je uplne ine rozhranie

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

VIA Labs vďaka technológii USB2Expressway Dedicated Bandwidth dokáže využiť priepustnosť USB 3.0 pre USB 2.0, aby tak každé mohlo využít svoj plný potenciál.
zdroj: http://www.via-labs.com/en/resources/pressroom/2012/PR120104-usb2express...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

ale týká se to jen USB3 hubů do kterých když střčíš několik USB2 zařízení tak se nebudou navzájem ovlivňovat, využijí potenciál USB3hubu a pojedou šecky svou plnou rychlostí, narozdíl od nějakého USB2 hubu do kterého kdyby jsi je strčil tak budou sdílet dohromady těch 30-40MB/s které USB2 nabízí.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Trošku odbočím:
Je s podivem, že SanDisk v některých testech propadá, ale ve fotoaparátech se chová jinak. Naprosto běžně se mi stávalo, že například SanDisk UltraII C4 zvládal HD video ve foťáku/kameře, zatímco Kingston C6 po pěti sekundách vypadával.
Z toho usuzuji, že jsou nějak jinak odladěny a práce ve čtečce jim tolik nesedí.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nedávno som inštaloval PC s doskou ASRock HM65 a zákazník si vyslovene neprial inštalovať takéto blbosti. Na inštalačnom cd bola okrem XFast USB aj XFast LAN Utilita.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Mam dosku asrock fatality performance p67. Pred par tyzdnami som si vsimol xfast usb na stranke, tak som to vyskusal. Podla vysledkov z ATTO to skutocne pomaha a graf ukazoval aj viac ako 5 nasobok povodnej hodnoty hlavne pri transfer size pod 128kb.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.