Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Total War Warhammer zdarma k Radeonům R9 390 / 390X

"dilema: Dnes Radeon R9 390X o známém výkonu a s Total War: Warhammer zdarma, nebo zítra Polaris 10"
----
Ani v nejmensim, ikdyby k tomu davali zdarma vsechny hry na Steamu, cekam na Polaris 10.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Čištění skladů

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sakra a mne dali minuly rok len nejaku Civilizaciu :D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

hm, ze série TW se stává čím dál víc rubačka. Zlatý první Rome a pak Medieval 2. To byly nejlepší díly. Pak už přeplácané omalovánky plus důraz na řežbu....

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Dal jsem ti plus, abych vyvazil minus od nejakeho idiota, ale take to mam jinak. Rome jsem zkousel a vubec me to nebavilo, moc zdlouhavy. Kamos povazuje Rome a Medieval 2 za nejlepsi dily, ze se s tim da vyborne piplat dlouhy hodiny :-D, proste kazdeho bavi neco jineho. Ale asi je nesmysl vydavat stale ty hry ve stejnem duchu, to by asi brzy omrzelo i fanousky.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

jsem názoru když série začne jako nějaký žánr, tak by se neměla moc odklánět. Rubačky ale táhnou víc, takže se líp prodávají - v tom to asi bude. Vyzkoušel jsem Attilu když byl ve slevě na steamu a nějak tomu nemůžu přijít na chuť. Důraz hlavně na bitkaření a mapa graficky přeplácaná. Vypadá sice hezky, ale jen na koukání i rozhraní se dle mě změnilo k horšímu, je dost nepřehledné. A teď z toho dělají rovnou scifi, přitom tahle série kladla důraz na historická fakta, byť hráč mohl svůj stát rozvíjet alternativním směrem.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.