Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vadné akumulátory v Galaxy Note 7 mohou Samsung stát až 1 miliardu dolarů

V podstate se jedna o jednu z nejlepsich zprav za poslednich par let. Myslim, ze nic lepsiho se v mobilnich technologiich stat nemohlo.
Duvod je zrejmy, uzivatelsky vymenitelna baterie by byla vyresena pri reklamaci na miste pouhou jeji vymenou kus za kus. Ovsem prilepena uzivatelsky nevymenitelna baterie to je zcela jina kava a znacne se prodrazi. Huraaa. :-)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

jj, plně souhlasím.
Nicméně se mi líbí přístup Samsungu: něco jsme podělali, pojďme to řešit, i když to bude stát dost peněz. Jsou tu jiné firmy, které nic měnit nebudou (nelze to opravit) a až po pár letech odškodní lidi, ale jen v US. Prostě jiný přístup, o principech.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jde o zdraví a život, tak to je povinnost.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, není za co chválit, to měl jako říct: vše v pohodě, skvělý produkt ale možná vám zítra uletí hlava při vedení lokomotivy? ))) aneb můžou strojvůdci telefonovat? )))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzel, je dnes bezne, ze se firmy v takoveto situaci budou vymlouvat, budou zatloukat a reklamace se budou snazit neuznat. Samsung se k tomu aspon postavil celem.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Obávám se, že je v tom více než "obyčejná reklamace". Ztráta certifikace a zákaz prodeje, to opravdu žádný výrobce nechce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zákaz prodeje maximálně tak konkrétního jednoho modelu...
Žádná komise nemůže zakázat všechny ostatní produkty jenom protože jedna řada byl vadná a firma navíc dělá problémy při reklamaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vždyť však, konkrétního modelu.
Pak jsou tu ještě nepříjemnostit tohoto typu: http://money.cnn.com/2016/09/08/technology/samsung-galaxy-note-7-airline...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chtěl jsem si od Samsungu pořídit ty Gear S2 (http://chytrehodinky.net/samsung-testuje-podporu-ios-pro-gear-s2-a-gear-...), ale trochu se bojím, abych nepřišel o ruku :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.