Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Válka o výrobu Apple A9: vyhrává TSMC, nebo Samsung?

Jsem zvědav, kdo si po nedotaženosti konstrukce iPhone 6 koupí iPhone 7...

Mám samozřejmě na mysli:
- ohýbání telefonu běžným užíváním dík konstrukční vadě vytvořivší páku
- nedosedající výlisky šasi trhající vlasy
- bezpečnostní nedostatky Apple software

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Na to můžete mít odpověď již dnes, klesá Apple prodej iP6, prodají jich méně nebo více než předchozího modelu? Přesně tu samou charakteristiku prodeje bude mít iP7. Stejné to bude i s výrobou a využitím jejich mobilních čipů. Pokud opět Apple překoná prodejní rekordy, tam minimálně tolik prodá i mobilních čipů další generace.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Kvalita a provedeni je dneska to posledni, co rozhoduje o uspesnosti produktu.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

O ohýbání a vlasech jsme už slyšeli.

Ale můžeš uvést co máš na mysli těmi bezpečnostními nedostatky?

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

to víš. Když jsou desítky bugů i jiných platforem, nikdo neřeší, protože je na to zvyklý. Jakmile se objeví jeden závažnější bug u iZařízení, hned se strhne lavina senzací a někteří "zasvěcenci" hned hovoří o bezpečnostních nedostatcích

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A ne snad? Ano, apple software ma bezpecnostni nedostatky. Ano, microsoft software ma bezpecnostni nedostatky. Ano, Google software ma bezpecnostni nedostatky. Ano, GNU software ma bezpecnostni nedostatky. Pokud chcete operacni system bez bezpecnostnich nedostatku, stahujte zde: http://ssrg.nicta.com/projects/seL4/ ... ale pocitejte s tim, ze moc veci vam na tom nepobezi. Teda pokud tam nenainstalujete linux, ktery ovsem uz ma bezpecnostni nedostatky ...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

O tom nepochybuji.

Já jsem jen reagoval na předřečníka, který vyjádřil názor, že si nikdo nekoupí iPhone 6 ani 7 mimo jiné kvůli blíže neupřesněným bezpečnostním nedostatkům blíže neupřesněného Apple software. Tak jsem jenom chtěl vědět o čem konkrétně píše.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No je fakt ze vydanie posledneho iOS 8 bolo dost otrasne a skoro kazdy mesiac vydavali subverziu ktora mala fixovat problemy ale dalsie sa objavili. Lenze Google s Androidom zdravo sekunduju. A docela ma zarazilo ze novinari na to z vysoka prdia. Konkretne v androide 4.4.2, aspon na zariadeniach ktore mam v ruke, je bug?? alebo by design?? nemoznost zapisovat alebo mazat data na sd karte. De facto sa z sd karty stala ROMka do ktorej sa da zapisat len cez PC/kabel. WTF?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.