Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Věřte - nevěřte: Zotac uvede 2GHz GeForce GTX 680

Aby ze Zotacu nakonec nevypadla nějaká duální sranda s marketingovou nálepkou 2x1 = 2GHz :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, tohle je přesně ten DIIT/CDR, kvůli kterému se sem vyplatí chodit! Všechny jiné weby prostě vylepí newsku a jedou dál, temným lesem podél bílých skal..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak, tak, autori aspoň občas zoberú rozum do hrsti a nefugujú stýlom ...copy-paste...zíííív...copy-paste...ááá...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je dobre, ze sa tomu tu tak venuju ale tie spekulacie by si mohli tiez odpustit lebo mal som pocit ako keby som cital bulvarny dennik, ktory spekuluje nad fotomontazou s celebritou, ktorej niekto upravil silikony do nerealnych rozmerov, ci by to len predsa nemohla byt pravda.

Je to jasne, ze je to blud, tak naco takto teoretizovat a rozvyjat teorie.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Imho je naopak znakem bulváru předkládání smyšlených zpráv, jako by šlo o fakta :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dneska jsou všechno fotky photoshoped, nejen bulvar, v podstatě už všechno je bulvar, to ce není by sme spočítali na jedné ruce pracovníka na pile.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takze no-X mel napsat jenom "tahle zprava je kachna, neverte" bez jakehokoli vysvetleni? To mi prijde jako jeden gargantuansky blog.

IMHO prave ta spekulace to posouva do fakticke roviny. Vsechny uvedene spekulace jsou relativne stejne uveritelne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To bude zas nějaká atrapa jak jsme u nV zvyklí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co ma nVidia spolecneho s vyhlasenim/uvedenim nejake novinky od Zotacu? Mozna by to chtelo trosku vic premyslet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V clanku uvadzate ze nikdy ziadny vyrobca nevydal kartu ktora mala takty ktore sa aspon blizili dvojnasobku referencnych taktov...NESUHLASIM!Viem minimalne o jednom pripade kedy bola vydana karta ktora sa blizila 2nasobku referencnych taktov.Ati Radeon 9550 ma referencne takty 250/400 mhz(jadro/pamate) ja som mal ale este v tych dobach 9550ku tusim od Gecube a volala sa Infinity a mala takty 470/700(bolo sice pouzite jadro z 9600XT ale stale sa karta vola 9550,PS:niektore tie karty maly trocha ine defaultne frekvencie napr 475/650) co je skoro dvojnasobok referencnych.Bolo o nej malo info ale par ich je tu:
http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufa...
obcas sa spomina aj tu: http://4um.overclocking.cz/archive/index.php/t-21929.html a tu: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?f=4&t=5096 kartu doma uz nemam(par fotiek bez krabice ano) ale ak by bol zaujem mozem sa skusit spytat kamosa co som mu ju predaval ci ju este ma a ci moze spravit nejake fotky a pod.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tady ale nemluvíme o marketingovém triku, kdy GeCube vzal 500MHz 9600 XT a prodával je jako OC model 9550, takže se žádné přetaktování nekonalo. V případě GTX 680 ale má jít o dvojnásobné přetaktování plnohodnotného modelu, tzn. věc stejně pravděpodobnou, jako kdyby GeCube tehdy vydal 1000MHz 9600XT...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na SHW včera přebrali ze softpedia.com aktualitku o GTX680 od Gigabytu a to i s informací že shadery valí na 2012Mhz. Podle mě teda nejde o nic jiného než o špatně přebranou chybu ve specifikacích...

P.S.: jsem rád že aspoň tady se přemýšlí při vydávání článků atp. protože jinak tady v česku snad všichni jen bezmyšlenkovitě kopírujou...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To uz je zase nejaka afera s politikem co opsal diplomovou praci?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.