Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k VIDEO: Jak se testují smartphony OnePlus One

Obecně zařízení má být minimálně tak bytelné, aby vydrželo provoz, ke kterému je určené. Koupím-li papírové boty (lakýrky) co se dávají mrtvolám nemůžu očekávat, že se po 5 minutách nošení nerozpadnou. Naopak, koupím-li si pohorky musí vydržet chození po horách. To se týká i "chytrých" telefonů. Pokud se zařízení během běžného používání ohne a navíc se jedná o značku, která má celosvětové jméno, je to špatně i kdyby takový telefon stál $100 a ne neuvěřitelných $849.

Zatím, jsem se s mechanickou odolností telefonů nepotýkal, protože to prostě nebylo třeba. Ovšem případ iPhone 6 Plus mě do sady vlastností, které u takovýchto zařízení sleduji, přidává nově i položku mechanická odolnost... Ovšem i tak to bude položka poslední, protože když si budu kupovat telefon, budu jej chtít pohodlně držet a tedy se budu poohlížet po nějakých tlustějších, protože tenké se mě špatně drží. Také budu hledat nějaké rozměrově menší a ne ty dnešní "pádla". Nyní mám telefon s úhlopříčkou 4,3" a je to jen tak, tak abych jej mohl ovládat jednou rukou, což ovšem u větších úhlopříček není možné.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Nyní mám telefon s úhlopříčkou 4,3" a je to jen tak, tak abych jej mohl ovládat jednou rukou, což ovšem u větších úhlopříček není možné.

Nikdy si jej nepouzival, jinak bys tohle nenapsal. Chapu jako to myslis, sam mam 4" ale zkousel jsem Note (urcite umi i jine pristroje) a ten umi zmensit zobrazeni na displeji tak, abys na nej palcem dosahl.
http://fs01.androidpit.info/userfiles/3190240/image/galaxy-note-3-astuce...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A tato funkce je Android native a umí ji všechna "pádla" všech výrobců nebo to umí jen Samsung (Galaxy Note 3 a pravděpodobně novější)?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Koho to zajima? "Testy jsou to poměrně standardní" tak proc o tom proboha pises?

Proc mam porad cist jak nemuzes Applu neco opustit. Nekoupil jsi - tim jsi ho potrestal. Co jeste chces? Nezapomen mu to klidne do konce zivota, ale proc o tom porad pises? Vzdyt uz byl nesmyslny blog (ve kterem jsi nenapsal ani jeden jediny komentar).

Tyhle egomasturbacni texty.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A pan Ježek zase sází na kvantitu místo kvality a vybírá z internetových popelnic týden stará videa. Ta jsou navíc o ničem a tak to alespon obalí spoustou keců. Vždy když Ježek o něčem píše, tak už se o tom psalo před týdnem jinde a nebo to naopak nikoho nezajímá. Nedá se nějak zablokovat obsah od určitého autora? Určitě by to spousta čtenářů uvítala.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.