Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jaké bylo zemetřesení síly 7 v továrně Sony Kumamoto v dubnu 2016 [VIDEO]

Snad nejsou pojištění u některé z českých pojišťoven.
Jinak velmi slušná síla, ještě že žijeme zde.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Som rád, že sa Ježek neustále inšpiruje starými článkami. V tomto prípade "Sony ukázalo video ze zemětřesení v Kumamotu" z pred piatich dní na Digimanie. On je proste taký vykrádač. Mrkne, kde čo písali a prepíše to. Načo by sa namáhal a vymýšľal vlastné témy, zisťoval informácie po zahraničných weboch? Stačí okopírovať "nápad". Proste naväčší zmrd na Diit. Jedine svoje blogy má originál, ale také zvratky, že rozpúta búrlivú diskusiu a to mu vyhovuje. Snáď si zarobí konečne na väčší disk.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Asi jste se špatně vyspal.
Podle Vašeho názoru jakmile někdo ve světě o něčem napíše článek, tak pro ostatní je toto téma tabu.
Ale takhle by se informace moc nešířily. Já například Digimánii nesleduji, a je to tedy pro mě novinka, a videa bych si jinak nevšiml.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No já bych rád připomněl včerejší článek
http://diit.cz/clanek/microsoft-bude-ferovy-k-vyrobcum-antiviru/diskuse

kdy Diit použije nepůvodní zdroj kde je informace už předžvýkaná, a výsledkem je že se do článku dostane nepravdivé tvrzení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nepůvodní zdroj, to je dost těžké, je to prostě postoj k problému. Microsoft nic problematického nepřizná (původní zdroj) a výrobci AV se mohou právem cítit v nevýhodě v tom marastu jak W10 fungují (ovlivněné vidění problému). Najít objektivní ideál je zcela nemožné, což potvrzují i diskuse.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nepůvodní zdroj je jen část problému. Problém je že Diit napíše "uživateli nehlásí a bez jakéhokoli upozornění automaticky přepnou na vlastní Windows Defender" i když zdroj popisuje jak se zobrazí upozornění....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A co teprve Dpreview nebo Imaging Resource !

Predstav si ze se ty clanky jmenuji stejne, jen jsou dve slova prohozena.

Panecku, to je kopirovacka - a ted pozor, to nejlepsi - normalne tam maji vsichni stejne video. Muhehe.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Prosím tě, nechoď sem, nečti to když ti to tak vadí, kdo má tohle ukřivděné skučení několikrát týdně číst.
www.dpreview.com/
petapixel.com/
www.canonrumors.com/
sonyaddict.com/
a další a další. Proboha, všichni kradnů...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemienim nadŕžať nikomu. Každý niekedy opisoval, asi už na základnej škole. Ak opisuje ako dospelý v zamestnaní, nemám s tým problém, niekde sa tie informácie musím dozvedieť. Bežný občan asi zvolil moc ostrý tón. Ale pozrel som sa na fakty triezvo a musím povedať, že ak by bol pán Ježek mojim zamestnancom, tak by letel. Že to nevadí jeho zamestnávateľovi, budiž, ale hanbu mu robiť nemusí. Pretože ak by nejaký môj zamestnanec odvádzal prácu s niekoľkodňovým meškaním oproti iným, nič iné by si nezaslúžil. A teraz tie fakty.
On vydal článok 16.8.
V jeho odkazovanom zdroji IR (www.imaging-resource.com) je článok vydaný 10.8.
Na sonyaddict.com vydaný 10.8.
Na petapixel.com vydaný 11.8.
Na www.dpreview.com vydaný 14.8.

Toto jasne o niečom vypovedá. Ja len dúfam, že pán Ježek nie je ako Česi hovoria sralbotka a ako chlap sa jasne vyjadrí a nebude si liečiť mindráky mojim banovaním.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenže pan Ježek není vašim zaměstnancem. Uvedl zdroj, což je normální způsob "předávání zpráv". Rychlost uvedení zprávy v tomto nehraje žádnou roli (klidně to mohl mít připravenou už dříve a nechat si to na den kdy nic jiného nebude mít, co já vím, tohle fakt není žhává novinka je za týden k ničemu a zastaralá i za půl roku to bude zajímavé).

Vy máte na Slovensku nějakou posedlost tím jak rychle média informují? Čtete denně šestery noviny a sledujete jestli informují včas a každé na jiné téma? Mě prostě uniká ta formální aktualistická posedlost. Protože kdyby tu fakt nebylo nic k dozvědění se, pochybuji, že by sem někdo chodil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak předně: nemám žádnou povinnost se k čemukoli vyjadřovat a laskavě si strčte za klobouk vás pasivní nátlak ("dúfam, že pán Ježek nie je ako Česi hovoria sralbotka a ako chlap sa jasne vyjadrí"). Jestli / nakolik jsem chlap, do toho Vám nic není. Nicméně dobrá, proč ne....

Původní zdroj jste vystopoval správně, i jeho datum 10.8. Těžko může být kdokoli na této planetě rychlejší, rozhodně ale ne člověk, který měl 10. a 11.8. dovolenou, pochopitelně nepracující ani o víkendu 12.+13.8. Podíval jsem se do svého přehledu, tento článek jsem napsal 14.8. dopoledne, tedy NEJDŘÍVE kdy jsem mohl. To, že máme jistý scheduler vydávání článků a určité priority témat vyústilo v to, že článek vyšel 16.8. (a to hned o půlnoci z 15. na 16., čili technicky 1,5 dne po zaregistrování informace).

Odmítám jakoukoli kritiku od primitivních hulvátů s nízkým IQ typu "běžný občan" a v tomto kontextu znovu připomínám, že za vulgární osobní urážky na moji adresu dávám BAN. Za věcnou kritiku nikoli - i proto Vám zde odpovídám. Ale abych to shrnul:

Článek u nás sice vyšel 6 dnů po původním zdroji, ale kvůli výše uvedeným skutečnostem (dovolená, víkend, scheduler) se tak stalo nejdříve kdy to pro nás dávalo smysl. Doplňkové téma k jedné z hlediska zaměření serveru minoritní událost si nezasloužilo okamžitou pozornost / vydání článku asap.

Nehledejte v každé drobnosti, která Vám na první pohled nedává smysl, konspirační teorie. Já vás také nesoudím na základě toho, že jen za onen 6denní rozdíl (který jsem Vám právě vysvětlil) byste mě vyhodil z práce. Mohl bych samozřejmě v tomto kontextu pouze poznamenat, že lituji každého, kdo pod Vámi případně musí pracovat, protože dle mého střílíte své soudy od boku, aniž byste je měl daná rozhodnutí podložena, ale to si posuďte sám, případně Vaši zaměstnanci (pokud opravdu nějaké máte).

Hezký den

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

udělen BAN.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to ode mě hrubě neuctivé a myslím to jako nadsázku, ale podle toho videa to vypadá, že v cleanroomu zametli střepy, co propadlo pod dvojitou podlahu to tam zůstalo, a jede se dál ;-) Ani slovo o tom, jak posoudili a zajistili statiku budovy, zbavili se prachu v prostředí, vyměnili to zohýbané Íčko, nabetonovali novou patku apod. Jinak samozřejmě respect před japonskou obětavostí a loajalitou k zaměstnavateli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Protože takové věci se v Japonsku řeší neustále a stavby jsou na to uzpůsobené. :-) Často jsou některé prvky staveb vyloženě určené k destrukci, aby umožnily konstrukci se rozvolnit a oddat vlnění (a tedy odolat a nezbortit se). Zrovna zde ten příčník vypadá takto dimenzovaný, normálně paží co má, ale jak síla překročí určitou hodnotu tak se zbortí a umožní stojinám pohyb.

Prostě barák, mosty, železnice opravují všichni v okolí, "nic zvláštního", na nich je poradit si s výrobou. Také obdivuji tuto houževnatost a vervu se kterou přestavují co jim každých pár let matička Zem poboří.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.