Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Video z prezentace Longhornu na WinHEC 2005

Tak si prohlídnu opět H, jelikož jsem za FW :-( To nemůžou být ty prezentace uložené v nečem rozumném?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

GRRR! Pridavam se!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem taky za firewallem a uplně v pohodě ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S M$ je to ako so Sovietsky zvazom. Spolu na vecne casi a nijak inak a na zmenu bude treba revoluciu a kopec mrtvych (manazerov).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jelikoz jsem za blbe nakonfigurovanym firewalem, tak si prohlednu prd

Ono totiz pres spoustu fw to funguje jako z praku

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Neni lepsi davat primy odkaz ?
mms://wnbgmsft-wm9.fplive.net/wnbgmsft/winhec_20050425_300.wmv
tady to clovek alespon stahne jako soubor a pak prohlizi

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

off-topic, ale sila: "Microsoft: Windows Longhorn bude anonymne odosielať citlivé informácie" - http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=112753

citujem:
"Microsoft podľa vlastných slov plánuje v Longhorne nahradiť súčasný monitorovací nástroj Watson novým. Ten mu zasielať bude oveľa podrobnejšie informácie ako doteraz, napríklad ktoré programy bežali v čase výskytu chyby a dokonca obsahy vytváraných dokumentov."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

morp: me to teda stahnout stejne nejde. prej je potreba spustit externi aplikaci a bud nabehne media player nebo to muzu stornovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

peca:
co takhle treba flashget ? taky by to neslo ? Jen kliknout nestaci ... ale aplikaci pro stahovani souboru zadat link a je to .. snad

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

taky offtopic:
nechápu proč se MS piplá s nějakými Glass Efekty, když je to vpodstatě k ničemu, zbytečně to zatěžuje systém a stejně si to polovina zkušenějších uživatelů povypíná.
To je jako bych měl zhnilé děravé auto a vyparádil ho drahým tuningem. Tomu nerozumím. Ikdyž možná tím MS dává najevo, že všechny chyby jsou už vyřešeny, systém je úplně stabilní a neprůlomný a tudíž si teď už jenom hraje s designem. Jinak ale proti MS nic moc nemám, takže mě hned nekritizujte že jsem nějaký antiMS ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tak také čudo naozaj nemusím...

BTW, ako sa vám pozdáva javovský projekt Looking Glass, s ktorým začal Sun (viď http://www.sun.com/software/looking_glass/details.xml a develop stránku na https://lg3d-core.dev.java.net/)? Síce je zatiaľ funkčná testovacia verzia natívne pre Linux (pre Widlows zatiaľ len polonefunkčná s podporou asi jednej vlastnej aplikácie ale sľubujú plnú funkčnosť). Ako náhrada X to môže byť celkom fajn, dokonca to aj funguje :-).

A hlavne je to zdokumentované a free (open source).
Kto chce videoprezentáciu, viď http://www.sun.com/software/looking_glass/demo.xml

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

xox: Slyšel jsem o tom už před dvěma roky (včetně screenshotů) .... možná za tři roky to i uvidím. Jesliže to ale bude pomalé jako všechny Java aplikace tak spíš tak za deset let :-| . A je taky fakt, že mě nenapadá praktické použití - všechno co tohle řeší (některé druhy nedostatků místa na pracovní ploše) lze vyřešit jiním, elegantnějším způsobem. Hm.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Bespi:
Nie je to tak tragické, za 2 roky vývoj pokročil (aj procesory :-)), subjektívne sa mi zdá, že to beží (v0.61) zhruba rovnako ako KDE.

Čo sa týka použiteľnosti, je celkom fajn mať na boku poukladané pootvárané okná nezakryté práve používanou hlavnou aplikáciou, v nich aktívne bežia programy a je vidieť z pohľadu perspektívy na malej ploche, v akom sú štádiu. Niekedy je prehľad na jeden pohľad na nezaplatenie.
...a keď si raz človek zvykne... veď to poznáme...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.