Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Xbox One může přejít na 20nm výrobu, SoC je připravený

Aha, takže aby vánoční prodeje Xbox One neutrpěly, tak tato informace měla zůstat skryta. Hmmm, dotyčného teď asi M$ nebude mít zrovna v lásce :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že tohle předvánoční prodeje moc neovlivní, konzole nejsou produkt, který by směřoval na technofily, kteří při výběru hardwaru zohledňují výrobní proces a jiné podobné nepodstatné geekovské "detaily" :-)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, jen si MS musi pohlidat, aby nekdo neleaknul engadgetu a podobnym nakres neceho co by aspon vzdalene mohlo pripominat slim verzi Xbone ... to uz by na prodej vliv mit mohlo.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pochybuji, že TDP klesne o tolik, aby xbone mohli zužit :-) i když ps4 je užší a problém s tím není (zatím).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Hmmm, to jsem si neuvědomil, že typický Xbox zákazník asi neuvažuje jako já - tedy jsou-li náznaky, že bude na trhu brzy modernější verze, pak s nákupem počkám, vánoce nevánoce.

A to by opravdu mohli dostat možná i tenší (i když těžko říci... když jsou ty plasty jednou nalisovaný, dělat novou kastlu... asi ne) nebo o 10% výkonnější verzi :-) (asi sen, ale hezkej :-P) ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Bacha je rozdiel medzi tým ako ľudia uvažujú a odkiaľ majú informácie. Táto informácia o novom výrobnom procese sa dostane medzi "geekov" a je len otázka či sa dostane cez nich aj k bežným ľuďom.
Normálny človek príde do obchodu a kúpi si konzolu. Nepozerá na internete informácie o nej. Pozerá len na cenu a na to ktorá sa mu viac páči. Toto je prípad väčšiny kupujúcich teraz pred Vianocami.
Veď rovnako sa kupujú aj notebooky. Neraz som videl ako si človek spokojne nesie domov notebooku za 500€ netušiac že má stroj ktorý je už 2 roky starý (teda nejaká tá jedna-dva generácie CPU dozadu).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Typický zákazník před vánocemi je rodič vybavený seznamem přání, a ten rozhodně nepřemýšlí, že by kvůli nějaké drobné změně uvnitř krabice počkal s nákupem po vánocích. Copak se nějak změní užitné vlastnosti toho Xboxu? Větší výkon to mít nesmí, jak by to MS reguloval, aby kvůli tomu na starších zařízeních některé hry jeli hůř, nebo měli nějaké omezení, protože vývojáři počítali s novou verzí.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Vnucuje se taky jeste myslenka, ze si dany clovek (nebo kdokoliv, kdo si vytvoril profil jeho jmenem) udelal ze vsech jen srandu ... nebo preklep:)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Musím pochválit nový ovladač pro Xbox One. Po fiasku s v podstatě nefunkčním "d-padem" pro Xbox 360 nejenže návrat ke "controlleru S", ale i jeho překonání. Welcome back Bill!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.