Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k USB adaptér promění Xbox One v plnohodnotný TV přijímač

To je geniální. Takže já připojím Xbox k televizi (jako 99% dalších uživatelů konzolí) a k xboxu připojím tento adaptér a budu moct konečně sledovat televizní kanály v televizi :-D a dokonce si budu moct nahrávat program na hdd (což vlastně už ta tv umí na usb disk).

Ne teďka vážně, neznám člověka, který by hrál na displeji s menší uholřpíčkou jak 32 palců. A 32 palcový monitor je pěkně drahej, takže si koupí televizi, která sice nemá úplně super parametry oproti LCD monitoru, ale výjde na 1/3

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Treba hraji na projektoru, ktery vestaveny tuner nema...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Kvůli tomu jsem napsal 99%.I kdyby hrál na projektoru, tak k tomu projektoru je mnohem lepší připojit externí dvb-t tuner (dvb-c nebudu uvádět, neviděl jsem tam nějak ci+)... Neříkám, že toto zboží nemá svého kupce, jen nechápu, proč o tom napsat tak velkou zprávu :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ak by to fungovalo aj na PC tak by to nebola az taka zla volba. CI+ nepotrebujem, kablovka mi nekoduje kanaly.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

S tou podporou, co vim, tak vse se dalo z xboxu 360 rozjet i na pc, tak bych tipl ze to bude i u tohoto, ale už jen kvůli ceně, která bude určitě hodně vysoka, bych to nekoupil. No teď jsem se podíval, v Evropě to má stát údajně 30euro, takže s dph by to mohlo vyjít okolo tisícovky(dám krk za to, že 999 či 1099kč :D), což je docela v pohodě.

Nevím co máš za kabelovku, ale takový hbo je všude kódované, teda aspoň u nás a pochybuji že v zahraničí to bude jinak. Nekódovaný je možná tak základ.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Tak moja kablovka ma len jeden digitalny balik a preto by to nebola pre mna az taka zla ponuka. No ono dnes zohnat dvb-c tuner na PC je celkom problem(SK). Ten moj (Technisat Cablestar HD2) tiez nebol najlacnejsi(65€/73 aj s dopravou kupeny 2 roky dozadu) pracuje na PCI. Preto by sa zisiel nejaky tuner co by zvladal to iste a aj nieco navyse(dvb-T/T2). 30€ by nebol problem, ak by tuner fungoval spolahlivo a nepriehrieval sa, a podobne.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Co mas za kabelovku?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?
+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To mají pěkně pořešené :) i poměrně férová cena, teda až na ten internet, ale u na východě toho moc asi nebude :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, internet nepocitam. Zase ale ak by boli peniaze, tak internet by sa hodil od antiku(optika). Zial niesu tak staci aj dsl.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

"CI+ nepotrebujem, kablovka mi nekoduje kanaly."

tak to máte jenom ty ZÁKLADNÍ kanály (ČT1, ČT2, ST1, ST2, atd).
Rozšířené kanály (jako jsou např. HBO atd) jsou vždy kódované.

PS: nezapomeňte, že Cl+ nahrazuje Set-top box. Pokud už máte Set-top box, tak už opravdu žádné Cl+ nepotřebujete ;-)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

V obyvacke mam samsung tv a v nom mam CI+. Ale tiez mam tuner v PC ale iba s CI, ale jak vravim kablovka programy vysiela nekodovane. A v zaklade mam 78 programov a 30 radii v digitale a okolo 30-40 programov v analogu. Plus bezplatne zapozicany set-top box, ten ale lezi v krabici kedze stara tv uz nefunguje.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mi přijde fakt zbytečné. Dneska už každý set-top box DVB-T nad 500kč má USB slot.
Pak už jenom stačí připojit USB a člověk si vesele může nahrávat.

Zatímco tenhle adaptér bude stát aspoň 1000kč.

O DVB-C se ani nemá smysl bavit, protože tam nikde nevidím adaptér na Cl+ nebo slot pro kódovací kartu (jedno nebo druhé musíte mít, pokud se chcete dívat na "prémiové" kanály na kabelovce)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.