Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Beats ve slevě: Pořiďte si bezdrátová sluchátka Powerbeats3 za třetinu ceny

PR článek
Málokdy se vyskytne natolik znatelná sleva, kterou aktuálně naleznete u bezdrátových sluchátek Powerbeats3 v internetovém obchodě Ebay.

Společnost Beats se svými sluchátky patří k nejžádanějším značkám, které si ovšem na tuzemském trhu žádají také nadsazené ceny. Nyní máte jedinečnou možnost využít skvělé předvánoční nabídky na nákup sluchátek, která jsou pro svou kvalitu přehrávání, ergonometrii, výdrž i odolnost považovaná za jedny z nejlepších ve své kategorii a v našich končinách jsou jen stěží dostupná. 

Sluchátka Powerbeats3 od Beats nyní naleznete v internetovém obchodě Ebay za třetinu původní ceny. Tato sluchátka se stanou vaším nejlepším společníkem na cestách i při sportu. Jejich ergonomie dovoluje celodenní nošení bez jediných známek tlačení do uší. Umožňují také efektivně upravit velikost špuntů i samotného kabelu individuálně podle potřeb uživatele. 

Narozdíl od většiny bezdrátových sluchátek, která vydrží okolo čtyř hodin, vám Powerbeats3 vydrží od rána do večera na jediné nabizí. Disponují totiž neuvěřitelnou výdrží 12 hodin. V případě, že se vám přeci jen vybijí, stačí jim jen 5 minut v režimu Fast Fuel a hned máte další hodinu poslechu k dobru. Navíc si hned na první pohled zamilujete do extrémně pohodlných háčků za uši, které jakoby splynou s vaším tělem.

Samozřejmostí je i odolnost vůči potu a vodě, takže ani v posilce ani při slejváku při cestě do práce se vám sluchátka nijak nepoškodí. Svou kvalitou a kvalitou zvuku takřka nemají konkurenci. Za pomoci zabudovaného mikrofonu si navíc můžete vyřešit všechny své důležité hovory bez toho, abyste museli hledat svůj mobil složitě v batohu.