Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezdrátová sluchátka od Xiaomi vydrží hrát až 26 hodin. Nyní ve slevě

PR článek
Společnost Xiaomi rozšířila svůj sortiment o bezdrátová sluchátka za senzační cenu. Oslní zejména elegantním vzhledem, vybavením a neuvěřitelnou výdrží až 26 hodin.

Bezdrátová technologie je jeden z výdobytků moderní doby, které dokáží ušetřit čas i nervy. Všichni si dozajista pamatujeme situaci, kdy jsme měly v kapse připojená sluchátka k mobilu, a při sebemenším pohybu se nechtěně odpojil jack. Nebo když jste tahaly z batohu zamotané a zauzlované sáhodlouhé kabely a rozmotávaly je jako skautský tábor. Toho všeho jsme s bezdrátovými sluchátky ušetřeni. 

Vývojem bezdrátových sluchátek se zabývá i celosvětově uznávaná společnost Xiaomi, která jako vždy razí cestu výborného poměru ceny ku výkonu a kvalitě. Příkladem za všechny budiž bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 Pro, která oslní vzhledem, výbavou a zejména pak výdrží. 

Xiaomi Haylou GT1 Pro pracují s nejnovější technologií Bluetooth 5.0, které drasticky snižují energetické nároky a zároveň s vaším zařízením komunikují až na vzdálenost 10 metrů. Můžete se tedy kdykoliv zvednout od stolu, aniž byste drátem srazili telefon k zemi, a přejít klidně z místnosti do místnosti, aniž byste přišli o signál. Dosah pak ocení o to více sportovci, kteří v posilovně rádi poslouchají hudbu a nemají ruce neustále volné. 

Další výhodou Xiaomi Haylou GT1 Pro je potlačení funkce okolního hluku a odolnost proti vodě, dešti i potu. Nemusíte se tedy bát velkého slejváku cestou z práce ani velké nakládačky ve fitku. Vše pak podtrhává intuitivní ovládání pomocí dotyku. Potěšující je i fakt, že jejich váha je pouhých 3,9 gramu, což jen maximalizuje váš prožitek z poslechu hudby. Díky ergonomickému tvaru vám i perfektně sednou do ucha, ale zároveň se nemusíte bát, že by vám z něj vypadly.

Naprostá třešnička na dortu je pak jejich výdrž, která je oproti konkurenčním modelům až 5x větší. Jednotlivé pecky vydrží okolo 3-4 hodin na jedno nabití, ale po každém schování do krabičky si šťávu opět doplní. Samotné pouzdro totiž slouží jako powerbanka, která prodlouží životnost pecek až na  neuvěřitelných 26 hodin. Výhodou pouzdra také je, že jej můžete nabíjet, zatímco posloucháte. 

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 Pro ještě nestihly tuzemské obchody naskladnit. Naštěstí je nyní seženete ze sousedního Německa ve 20% slevě za krásnou cenu 490 Kč skrze celosvětový internetový obchod Ebay, který poskytuje dopravu prostřednictvím mezinárodního dopravce DHL a garanci vrácení peněz.