Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezdrátové pecky, které neztratíte: Lenovo HE05 pro každé uši vydrží až 8 hodin

PR článek
Existuje řada důvodů, proč se vyhnout moderní bezdrátovým sluchátkům, která se scvrkla jen do samotných pecek a vyhlásila válku všemu, co by z uší vyčuhovalo. Občas zkrátka technologie zajde až příliš daleko, a je potřeba se místo toho zastavit někde na půli cesty. Od toho jsou tu bezdrátová sluchátka od Lenovo.

Rozmohl se nám v bezdrátovém poslechu hudby takový nešvar, totiž bezdrátová sluchátka redukovaná na pouhé pecky. Absence jakéhokoliv těla mimo ucho možná působí zprvu hezky, ale již po pár dnech vám začnou vadit drobnosti. Bojíte se při každém popoběhnutí, že vám vypadnou. Při každé konverzaci je musíte vytáhnout a žmoulat v prstech. A každých pár hodin začnou žadonit o novou šťávu. Občas je lepší udělat krok zpátky a užít si bezdrátovou technologii na špagátu.

Sluchátka Lenovo HE05 zastanou všechny výhody bezdrátového poslechu hudby, tedy žádné šňůry visící zpoza trička či před ním, žádné stržení telefonu kabelem a žádné žmolky v kapse. Přesto se o ně nemusíte bát při běhu a díky širšímu tělu se na ně můžete spolehnout až 8 hodin v kuse. Užijte si navíc ten komfort, kdy sluchátka sundáte, spustíte a neřešíte, co s kabelem či naopak co s peckami.

Svým jediným kabelem, který obě pecky navzájem spojuje, se sluchátka dokonce pyšní a dávají jej na obdiv. Elegantní jednoduchý design skvěle zkombinujete s jakýmkoliv oblečením a stylem. Pokud jste milovníci polo triček, můžete jej dokonce vést pod límečkem, který o to lépe urovná a udrží jeho tvar.

Bezdrátová sluchátka Lenovo HE05 jsou k dispozici v barvě červené; bílé a černé. Bohužel nejsou v tuzemských obchodech prakticky k sehnání. Naštěstí je za krásnou cenu 250 Kč k mání na celosvětovém internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.