Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Buďte Smart od A do Z: Doplňte si domácnost o těchto #6 vychytávek

PR článek
Nechte se rozmazlovat technologickými vychytávkami, které vám zpříjemní a usnadní život. Vylovili jsme pro vás šestici gadgetů, které seženete v právě probíhajícím výprodeji na internetovém obchodě Gearbest.

Náš život je v čím dál větší symbioze s technologiemi. Jejich účel je, aby nám sloužily a zjednodušovali náš těžký život. A kdy je nejlepší čas na jejich nákup? V době slevových tornád, které právě demolují sklady internetového obchodu Gearbest. Vybrali jsme pro vás tuto šestici vychytávek, které by neměli chybět v domácnosti moderního člověka. Našli byste lepší kousky? Omrkněte aktuální portfolio všech produktů, které Gearbest zařadil do letního výprodeje. 

Letní výprodeje trvají na Gearbestu po dobu celého tohoto týdne. Na hlavní stránce slevového tornáda naleznete stovky produktů, které snížily svoji cenu až do neděle či ještě déle. Každý den v 6 ráno je navíc obměněna nabídka tzv. Super Deals o ještě výraznější slevy. Omrkněte tedy stránky výprodeje i zítra a pozítří, a najděte ty největší skvosty, které se do tohoto seznamu už nevešly. 

#1 Kospet Optimus Pro

Chytré hodinky Kospet Optimus PRO jsou špičkou ve svém oboru. Samozřejmostí je integrovaný slot na SIM kartu, nastandardem naopak duální operační systém. V těchto hodinkách najdete Android 7.1 v kombinaci s Lite OS, díky čemuž hodinky dosahují skvělých výsledků v délce pohotovostní doby, a namísto jediného dne z nich vytáhnete až celých sedm dní. Dlouhá výdrž je podpořena i nadprůměrnou kapacitou baterie, která činí 800 mAh. Kospet dokáží zcela nahradit váš dosavadní mobilní telefon a jako třešničkou na dortu oslní i 8 Mpix fotoaparát, kterým zachytíte každou momentku. 

#2 Chytré svítidlo Yeelight 

Z dílny společnosti Xiaomi vylezlo zdařilé chytré svítidlo, které doslova oslňuje po celém světě. Nabízí elegantní jednoduchý design a disponuje certifikátem IP60, tedy prachuvzdorností. Spolu se svítidlem obdrží zákazník i praktický dálkový ovladač, který umožní mimo klasického zapnutí a vypnutí nastavit i režim měsíce, teplotu barev či úroveň jasu, která je v rozsahu od 2 700 K do 6 500 K. Výrobce navíc uvádí, že životnost tohoto unikátního výrobku je neuvěřitelných 25 tisíc hodin. 

 #3 Yeelight Meteorit

Mimo malé svítidlo produkuje společnost Xiaomi v modelové řadě Yeelight i závěsné velké svítidlo, které je vyzbrojeno 280 svítícími zdroji, slévající do jednolitého celku a vytvářející nádherný a elegantní dojem. Svítidlo ovládáte pomocí mobilní aplikace, která umožňuje měnit úroveň jasu od 2 700 K do 6 500 K. Díky vyspělé technologii podporuje Google Assistent, Amazon Alexa, IFTTT a další služby. Není to zkrátka je primitivní žárovka, ale sofistikované osvětlení, která si může každý uživatel přizpůsobit dle svého. 

#4 Bezdrátová sluchátka QCY T2C / T1S TWS

Skvělá bezdrátová sluchátka seženete v internetovém obchodě Gearbest za symbolickou částku. Jsou vyzbrojeny baterií o kapacitě 380 mAh, která dokáže rozparádit vaše sluchové smysly až na pět hodin. Potěší rozhodně sportovce, běžce i běžného člověka, který si zkrátka chce zpříjemnit cestu do práce. Samozřejmostí je zabudovaný mikrofon a funkce tlumení okolního hluku, takže všechny hovory si vyřídíte bez okolního ruchu a bez zapocených boltců od displeje telefonu. Od výrobce dostaly do vínku 120 hodin pohotovostního režimu, takže je téměř vždy zastihnete plně připravené. 

#5 Oclean X chytrý kartáček

Další z povedených kousků od firmy Xiaomi je elektrický zubní kartáček, který je ideální pomůckou pro každého, koho již nebaví si dvakrát denně pět minut kverdlat v puse kartáčkem. Malý, ale výkonný motorek udělá tuto dřinu za vás. Stačí jen přidržet. Za pouhé dvě hodiny nabíjení dokáže sloužit plných dvacet dní. Samozřejmostí je pak nízká hlučnosti i certifikát na voděodolnost. 

#6 Hlasové ovládání televize MECOOL KM9

Tato vychytávka dokáže z vaší obyčejné televize výkonnou chytrou televizi podporující Google Cast, hlasové ovládání a vyzbrojenou Androidem 9.0. O svižný výkon se stará procesor Amlogic S905X2 s operační pamětí 2 GB a ROM 16 GB. V těchto vodách zcela nevídaným doplňkem je port na USB 3.0, takže ani filmy ve vysoké kvalitě se vám nebudou sekat, a vy si tak užijete maximální zážitek.