Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Hubnutí 21. století: Važte se na chytré váze a hlídejte své zdraví z aplikace

PR článek
Stále máte čas dohnat svá novoroční předsevzetí a s vervou se pustit do posledních nadbytečných kil či do nabrání svalové hmoty. Pokud to ovšem se svým zdravím myslíte však vážně, měli byste se k tomuto boji postavit zodpovědně. Hubněte správně a mějte přehled o tom, zda vaše snaha o zdravotní životní styl se ubírá správným směrem.

Snad každý už dnes ví, že číslo na váze není úplně věrohodný ukazatel vašeho zdraví. Když zhubnete pár kilo, ale všechno jde ze svalů, pak jste nezhubli prakticky nic, a ještě jste si poškodili metabolismus. Jenže jak mít o takových hodnotách přehled? Jedině s chytrou váhou, pokud se neplánujete pravidelně přeměřovat u dietologů.

Pořiďte si takového odborníka přímo domů, integrovaného v chytré váze Xiaomi Mi Smart Scale 2. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout aplikaci Mi Fit App, a pokaždé, kdy na váhu stoupnete, se všechny klíčové údaje promítnou do vašeho profilu v aplikaci, kde si tak můžete udržovat přehled o svém hubnoucím či nabíracím procese. Ušetříte si tak i zdlouhavé vypisování hodnot na papír. Všechno máte hezky v grafech, srozumitelně a okamžitě. Aplikace je dostupná pro iOS i Android.


V aplikaci můžete udržovat svoji kompletní statistiku o množství svalů a tuků ve vašem těle, včetně monitoringu hydratace organismu, rychlosti bazálního metabolismu a úrovně viscerálního tuku. Jednotlivá měření si můžete uložit do svého profilu, abyste viděli vaši transformaci napříč časem.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 pojme až 16 uživatelů a s přesností na 50g přeměří osoby až do 150kg váhy. Díky nízkým rozměrům váhu jednoduše schováte například vertikálně mezi skříně, aby nestála v cestě. Chytrou váhu nyní naleznete ve slevě v internetovém obchodě Ebay, kde ji seženete za krásných 500 Kč s dopravou zdarma.