Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak obnovit ztracené soubory či data? Jednoduše za pár minut

PR článek
Je čas přestat oplakávat nedopatřením smazané fotografie a důležité soubory, které zmizely v nenávratnu. S tímto programem hravě vrátíte jakékoliv soubory z propasti zapomnění mezi živé.

Dnes každý jede prakticky bezvýhradně pouze na digitálních technologiích. Rodinné fotografie, dokumenty, faktury, účetnictví, e-recepty od doktora, zkrátka vše. Počítače doslova přetékají důležitými daty, a jen málokdo své soubory ukládá duplicitně na několik úložišť současně. 

Ovšem velká čára přes rozpočet je odchod našeho disku do věčných lovišť nebo když nechtěně smažeme důležitou složku. V takovém případě přijdeme zkrátka o vše, a mnohdy to má dopad na náš osobní či profesní život. Těžko se pak oznamuje finanční kontrole, že jste přišli o účetnictví za posledních pět let, nebo manželce, že již v počítači nenajde ani jednu fotku svého dítěte. 

Naštěstí existuje záchrana, ne-li přímo spása, od společnosti EaseUS, která vyvinula špičkový profesionální program zabývající se přesně touto problematikou. EaseUS Data Recovery Wizard dokáže přečíst rozbitý disk i se zaheslovanými daty, a ty pak následně obnovit, takže uživatel má zpět ztracené soubory v původní netknuté podobě. 

EaseUS Data Recovery Wizard si však poradí s daleko většími problémy než jen s rozbitými datovými úložištěmi. Vyhledá totiž a obnoví i veškeré soubory smazané omylem. Klidně mu můžete bez výčitek předhodit nejrůznější paměťové karty, mobily, foťáky, USB flashdisky, MP3 přehrávače a vesměs vše, co slouží k uchovávání dat.

 

„V počítači jsem měl zálohovány veškeré fotky svého synka od porodu až do školy. Poté, co mi vyhořel počítač, jsme to s manželkou nesli opravdu těžce, protože jsme přišli o celé jeho dětství a všechny vzpomínky. Naštěstí jsme dali šanci programu od EaseUS, který nám drtivou většinu fotografií vrátil zpět. Děkujeme,“ svěřuje se v jedné z anglických recenzích uživatel Jonathan.

Potěší i jablíčkáře

EaseUS Data Recovery Wizard se také vyznačuje plnou a kvalitní podporou operačního systému MacOS X, kde podporuje více jak 200 typů souborů. Druhou dobrou zprávou pro držitele zařízení od společnosti Apple je i nová akce speciálně pro náš magazín. Do konce tohoto měsíce zakoupíte EaseUS Data Recovery Wizard za poloviční cenu

  • Slevový kód na 50% slevu: WBT-59W-AA7

Jak se dostanete zpátky ke svým datům?

Celý proces je díky intuitivnímu průvodci tak jednoduchý, že to zvládne skutečně každý. Skládá se jen ze tří kroků:

  1. Nejdřív ze všeho si vyberete disk nebo umístění, ze kterého chcete vydolovat zpět své soubory. Pokud si pamatujete přesnou lokaci ztracených souborů, můžete ji zde specifikovat, abyste neztráceli čas procházením celého úložiště. 

  2. Poté, co vám EasyUS nabídne přehled všech obnovitelných souborů v dané lokaci, si můžete jen pohodlně vybrat, které soubory chcete obnovit. 

  3. Pak jen stačí kliknout na tlačítko obnovit a je hotovo. 

EaseUS Data Recovery Wizard patří mezi software, který dříve nebo později bude potřebovat každý. Pamatujte však, že při ztrátě veškerých dat hraje každá minuta či hodina navíc klíčovou roli. Radíme mít podobný program připravený v počítači pro strýčka Příhodu. Na internetových stránkách společnosti EaseUS naleznete i bezplatnou verzi, která vás vytáhne z případné šlamastiky. Nainstalujte si ji ještě dnes