Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Měli byste optimalizaci pro vyhledávače svěřit marketingové agentuře?

PR článek
Doufali jste, že se vašemu podnikání bude dařit mnohem více? Hodnotíte množství objednávek se zamračenou vráskou na čele? Potřebujete vice prodávat, potřebujete vice zákazníků. Kde je získat? Začněte s profesionální propagací vašich webových stránek.

Nelehké podnikání ve virtuálním světě

Nechat se zlákat pro založení e-shopu nebo pro vytvoření vlastních webových stránek je snadné. Stačí jen zakoupená šablona a za jeden večer je z vás podnikatel v nejistých vodách internetu. Bude z vás i úspěšný podnikatel?

Vaše stránky potřebují dostatečnou návštěvnost (traffic). Stránky, které si nenajdou své návštěvníky jsou obchodem, který nemá žádné zákazníky. A nezáleží na tom, co prodáváte nebo nabízíte. I blog potřebuje čtenáře. I čtenář může být zákazník, co přináší zisk.

Úspěšná propagace stránek se postará o přivedení nových návštěvníků a je to právě traffic, co posouvá stránky na vyšší posty ve vyhledávačích (mimo jiné). Protože buďme upřímní, kdo se nezobrazí na první stránce, přestává pro potenciální zákazníky existovat. Jak se ale dostat k předním postům? Jak přilákat návštěvníky, když nemáte návštěvníky?

O online propagaci se stará SEO agentura

SEO je téměř tajemné spojení, které má za úkol posunout vaše webové stránky na lepší pozice. A co je lepší pozice? Obecně řečeno první strana Googlu.

Zkratka pochází z anglických slov Search Engine Optimization, známe ji jako optimalizaci pro vyhledávače. Profesionální SEO agentura se stará o online marketing a pomáhá vašim stránkám zvýšit návštěvnost. Vyšší návštěvnost totiž přináší vyšší zisk. Krása virtuálního světa je v možnosti podnikání bez hranic, proto není proč se držet stranou. Posuňte stránky tam, kde je najdou noví zákazníci.

SEO agentura je komplexní servis

SEO agentura tu není jen proto, aby se podívala na obsah vašeho webu, zjistila návštěvnost a pomohla s klíčovými slovy. Úspěšná propagace stojí na dlouhodobé spolupráci. Odkaz na vaše stránky je nutné umístit na co nejvyšším počtu relevantních míst, obvykle prostřednictvím PR článků. Ty přivedou nové návštěvníky a zpětný odkaz je zase signálem pro vyhledávač a vy se posouváte na horní příčky.

Je to běh na dlouhou trať. Vyplatí se vám? To je vždy individuální, ale je zřejmé, že spolupráce s agenturou má smysl pouze tehdy, pokud se vám taková investice vyplatí..

Účelně vynaložená investice

Najmout si profesionály nebývá levné. Ale jakmile uvidíte první výsledky, zjistíte, že se vám investice vyplatí.

Cena se vždy stanovuje individuálně a záleží na konkrétních požadavcích klienta. Pamatujte, že spolupráce se musí vyplatit. SEO vám má peníze do kapsy přinést, nikoliv odčerpat.

Návštěvnost webu je snadno zjistitelná a rychle uvidíte, jak se údaj mění. S rostoucí návštěvností bude růst i zisk. Čísla nelžou.

Máte zajímavý produkt a chuť věnovat se online podnikání? Nezůstávejte stranou a nenechejte váš web zahálet na šesté straně ve vyhledávači. Pro bezplatnou konzultaci klikněte na optimalizace pro vyhledávače.