Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nejlepší bezdrátové pecky? QCY vydrží až 32 hodin, zapnou se a vypnou samy

PR článek
Z bezdrátových sluchátek se těžko vybírá, nabídka se sice neustále rozšiřuje, ale na trhu najdeme hromadu šmejdů, které vždy upozadí nějaký důležitý parametr. Spolehněte se tedy raději na ověřené kousky QCY, které se na tomto poli stali uznávanou značkou.

Po přechodu na bezdrátová sluchátka vám spadne ohromný kábel ze srdce. S liánou táhnoucí se od ucha k boku si užijete spousty nepříjemností. Musíte s telefonem manipulovat opatrně neustále myslet na to, kudy svůj kabel vedete. Občas se dokonce stane, že zapomenete a telefon se zřítí střemhlav k zemi. A to je pak nadělení.

Každodenním dilema je pak rozhodnutí, zda kabel od telefonu potáhnete přes triko nebo pod trikem. Buď se vám bude tetelit před hrudí ze strany na stranu, nebo vám bude obtiskávat hruď a otravovat vyhrnutým trikem pokaždé, kdy budete potřebovat telefon vytáhnout z kapsy. Přechod k bezdrátovým sluchátkám je už jistou budoucností, a konečně vyřešily svůj jediný neduh – výdrž.

Bezdrátová sluchátka od QCY totiž disponují až 32 hodin přehrávání hudby. Pouzdro k těmto sluchátkům totiž disponuje 800 mAh powerbankou, která pecky začne nabíjet okamžitě, jakmile je dovnitř schováte. Samotné pecky pak vydrží až 4 hodin konstantního přehrávání, což vám v pohodě vystačí na cestu z jednoho konce republiky na druhý. S krytem tedy dosáhnete až 8 nabíjecích cyklů.

QCY T2S však zašly o něco dále, a kabelů se zbavily i u samotného krytu, který disponuje funkcí Wireless Charging neboli bezdrátovým nabíjením. Stačí tedy kryt vždy položit na správné místo a už se nikdy nemusíte starat o šťávu. Máte všechny výhody drátových sluchátek bez jediné nevýhodu bezdrátových.

Rovněž pecky disponují sofistikovanými ovládacími prvky, díky kterým vám opadnou další starosti. Jakmile je vložíte do pouzdra, samy pochopí, že je zrovna nemůžete používat a od telefonu se automaticky odpojí. Naopak když je z pouzdra vyndáte, vydedukují, že si je chystáte nasadit, automaticky se zapnou a s telefonem spárují. Jednoduché, geniální, pohodlné, intuitivní, efektivní.

Jejich cena přitom je velice příznivá. Pokud na nich chcete ušetřit pár desítek procent, pak doporučujeme zavítat na aktuální nabídku v internetovém obchodě Ebay. Před práh vašich dveří vám dorazí s dopravou zdarma a o bezpečnou transakci se vám postará záruka ověřeného celosvětového obchodu.