Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si bezdrátová sluchátka s kvalitním zvukem a dlouhou výdrží za pár babek

PR článek
Na internetovém portálu Ebay.com se objevila nabídka bezdrátových sluchátek QCY T1C, která jsou skvělou volbou pro hudební fajnšmekry i aktivní sportovce, ale při tom za úžasnou cenu.

Bezdrátová sluchátka jsou bezpochyby technologickým i módním trendem současné doby. První stopkou ovšem bývá mnohdy jejich vyšší pořizovací cena oproti běžným sluchátkům. Kdo však pátrá, ten najde. Ideálním kompromisem mezi cenou a vysokou kvalitou naleznete nyní ve slevě na internetovém portále Ebay.com, a dát sbohem svým předsudkům. 

Bezdrátová sluchátka QCY T1C představují nadprůměrně vysokou kvalitu zvuku za cenu, kterou si může dovolit skutečně každý. Mimo atraktivní cenovky disponují také extrémní výdrží baterie, moderní verzí Bluetooth 5 a velice příjemné a rychlé párování s telefonem. 

Milovníci hudby si přijdou na své díky krásnému, silnému a křišťálově čistému zvuk a 6mm velkému audio měniči. Hudební zážitek je podtržen ergonometrickým tvarem, který je příjemný za jakékoliv situace a zároveň izoluje nepříjemné a rušící zvuky z okolí. Jako bonus jsou sluchátka vybavena i mikrofonem, takže je možné je bez jakýchkoliv problémů využít i při řízení automobilu, kola či sportu.

Tou poslední věcí, která je z pohledu majitele velice důležitá, je výdrž baterie. I v této oblasti jsou sluchátka QCY T1C potěší své majitele. Na jedno nabití dokáží přenést stimulovat vaše sluchové smysly krásné 4 hodiny. Pro dobití pak slouží přímo originální pouzdro, které je součástí balení. V tomto pouzdře je umístěna další baterie, která poslouží na dalších 15 hodin poslechu. Proto není zapotřebí hned po vybití sluchátek otvírat batoh a zoufale hledat na dně zapadlou nabíječku.