Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si do nového zařízení vysokorychlostní MicroSD s kapacitou až 512 GB

PR článek
Společnost Lexar připravila vysokorychlostní paměťovou kartu, kterou naleznete ve verzích od 32 GB do 512 GB.

Moderní technologie se neustále vyvíjejí a zlepšují. Se stoupající kvalitou fotografií a videí stoupá i potřeba po kvalitnějším záznamovém paměťovém mediu, a to nejen do celkové kapacity, ale především rychlosti zápisu a čtení. Jedině s chytrou paměťovou kartou využijete naplno potenciál svých 4k kamer a rychlého snímání fotek. 

Pro tyto účely stvořila společnost Lexar paměťovou kartu Lexar TF Micro SDHC Class 10. Právě označení Class 10 v kombinaci s označením UHS-I garantují opravdu vysokorychlostní čtení a zápisu. Takže pro tuto kartu není problém zaznamenat 1080p při 60 i více snímcích za sekundu nebo dokonce ve 4K. V konkrétních číslech si tak můžete vychutnat rychlost 95 MB/s při čtení a 20 MB/s rychlost při zápisu.

Bez obavy můžete přenášet, přehrávat či ukládat velké množství multimediálních souborů, a to i díky velké kapacitě, která sahá od standardních 32GB až po velice přívětivých 512GB. Oproti běžným kartám navíc disponuje ochranou proti vlhkosti, teplotě, rentgenovému záření a otřesům, takže se nemusíte po každém památečním dni stresovat, že vaše fotky a videa nepřežijí cestu domů. 

Jedná se o spolehlivého parťáka, který je díky svým standardům kompatibilní s drtivou většinou běžně využívaných telefonů, tabletů, kamer, fotoaparátů a všech multimediálních zařízení.  V internetovém obchodě Ebay naleznete všechny verze tohoto modelu začínající již od 152 Kč. Ulovte si tu svou.