Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si holící strojek od Xiaomi s nabíjením přes USB-C nyní jen za 307 Kč

PR článek
Nikdo nechce vypadat jak zarostlá opice, ale ne vždy je čas se oholit. K tomu by měl pomoci šikovný a kapesní holící strojek, který na jedno nabití dokáže holit měsíc a půl.

Každý se můžeme ztotožnit se situací, kdy nestíháme důležitou schůzku a na poslední chvíli nám dojde, že na ni nemůžeme dorazit zarostlí. Popadneme nejbližší holící strojek, který by však se svými vyšťavenými tužkovými bateriemi neoholil ani chmíří. Pryč jsou doby, kdy jsme běžně měli po šuplících zásoby baterek, dnes už vše nabíjíme jediným kabelem s univerzálním použitím na cokoliv,. 

Společnost Xiaomi ve svém portfoliu nabízí novou generaci holících strojků, které na jedno takové nabití vydrží až měsíc a půl. Zapomeňte na konkurenční značky, které své strojky uvězňují do svého proprietárního nabíjecího konektoru. Ke strojku od Xiaomi vám postačí USB Type-C, kterým běžně dobíjíte mobilní telefon či jiná zařízení. Strojek tedy nabijete kdekoliv, kdykoliv a v případě potřeby jen dokoupíte kabel za pár desetikorun.

Pod vodotěsným krytem skrývá strojek tři ostré břity, které rotují pod 0,07 milimetrů tlustou voštinovou dutou ocelovou deskou, která je díky své pružnosti a tloušťce ideálně vyvinuta pro dokonalé kopírování každé zaobliny vaší tváře. Motor pak dokáže rozparádit břity na 5500 otáček za minutu. Proč riskovat krvavé ránky žiletkou, když můžete mít hladkou tvář bezrizikově

Hlava strojku je plně rozebratelná, takže ji díky voděodolnosti IPX5 můžete bez nějakých výčitek opláchnout pod vodou. IPX5 dokonce umožňuje vybrat si, zda preferujete holení mokré, suché či za pomoci holící pěny. Pokud budete tento strojek brát na cesty nebo do práce, jistě oceníte i bezpečnostní cestovní zámek, který se aktivuje dlouhým stisknutím čelního tlačítka a má zabránit samovolnému zapnutí strojku v tašce.

Strojek od Xiaomi seženete na Ebayi za pouhých 307 Kč, ovšem tato slevová akce trvá pouze příštích pár dní.