Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Rozmazlujte se tam, kam i král musí pěšky, chytrým prkénkem s bidetem od Xiaomi

PR článek
Výrobce Xioami vyvinul chytré toaletní prkénko, které poslouží jako nápaditý dárek a zároveň vaši drahou polovičku rozmazlí příjemnými funkcemi. Narušte tabu a přistupte dospěle i k denním potřebám, vaše zdraví vám brzy poděkuje.

Čínský výrobce Xiaomi je znám tím, že vyrábí nejen chytré mobilní telefony, ale také nejrůznější technologické doplňky. Mimo klasické oblasti pro vývoj technologií se vývojáři Xiaomi zamysleli i nad velice praktickými problémy, které mnozí ani nevnímají. Narušte tabu a přistupte dospěle i k denním potřebám, vaše zdraví vám brzy poděkuje. 

Vystydlé záchodové prkénko může v konečném důsledku způsobit i zánět močové trubice nebo zánět vaječníků. Podle odborníků a vývojářů ze společnosti Xiaomi je přitom prevence velice jednoduchá. Stačí si pořídit speciální chytré toaltení prkénko Xiaomi Smartmi, které se již postará, abyste nikdy neměli ten mrazivý pocti chladu. Navíc je toto chytré prkénko doslova nabité funkcemi. Mezi ně patří možnost nastavit si teplotu prkénka tak, aby vám naprosto vyhovovala a již nikdy jste se nemuseli spokojit s vystydlým.

Další příjemnou funkcí je zabudovaná tryska, která nabízí čtyři různé možnosti nastavení a navíc umožňuje i nastavit teplotu vody či tlak. Máte tak jistotu, že vy či vaše drahá polovička bude oplachována pouze příjemně teplou vodou. Teplotu vody pak zajišťuje efektivní keramické topné tělísko, které začne nahřívat vodu automaticky vždy, když uživatel dosedne na prkénko. V prkénku je také zabudováno speciální teplotní čidlo, které se stará o to, aby voda nebyla příliš teplá.

Další režim velice speciální režim je „Hip Wash,“ který koordinuje pohyb hlavice a trysky tak, aby všechny exponovaná místa byla opravdu důkladně očištěna. O úklid prkénka a celé mísy se také nemusíte již nikdy starat, protože Xiaomi Smartmi se dokáže vydezinfikovat pomocí UV sterilizátoru a umýt zcela samo. Pro zachytávání mikroskopických nečistot je zde ještě mikrobalvněný filtr.

Jako moderní bonus pak můžete považovat noční LED podsvícení. To z každé mísy udělá elegantní doplněk, který oceníte především v noci, kdy jsou vaše oči citlivé na náhlé rozsvícení běžného světla. Díky LED podsvícení najdete svůj cíl, aniž byste osvětlením v koupelně vyrušili sebe či někoho jiného. 

Nezpochybnitelnou výhodou je univerzálnost tohoto prkénka, které můžete osadit na téměř jakoukoliv mísu. Samozřejmostí je pak komunikace s aplikací Mi Home, která je volně dostupná jak na Google Play, tak na App Store. Díky této aplikaci můžete vaše prkénko zahrnout do chytré domácnosti a být v obraze o využívaných funkcích či o zanešení filtru. Xiaomi Smartmi naleznete k zakoupení na celosvětově uznávaném internetovém obchodě Ebay